To nye år med Christian Johnsen

Christian Johnsen er inne i sin fjerde sesong som hovedtrener for Raufoss Fotball - vi er stolte og glade for å kunne offentliggjøre at klubben er enig med Christian om ny kontrakt som varer ut 2022-sesongen!

Christian var fra før en legende i klubben da han returnerte til Raufoss som trener før 2017-sesongen. Vi lanserte nyheten om at goalgetteren var tilbake på denne måten: Fra goalgetter til trener

Og han har levert varene, og har gjennom sin gjerning tilført oss en ny dimensjon hva gjelder toppidrettsfokus og prestasjonskultur. Innenfor begrensede økonomiske ressurser har han med egen toppidrettserfaring og kunnskapsbasert inngang til alt han gjør, vist veg for både spillere og oss i Raufoss Fotball som klubb.

I går kveld ble Hamkam beseiret på Briskeby, og med det kunne Johnsen og kompani notere seg for å være Innlandets beste fotball-lag så langt i år. Konsvinger-skalpen dingler fra før i beltet.

Christian har sin utdanning fra Norges Idrettshøgskole, og fikk sin UEFA A-lisens som trener i 2017. Her leverte han sin hovedoppgave med den herlige tittelen: Hvorfor ble Raufoss det mestscorende laget i Norge i 2003?

Vi er meget fornøyde med at "Prosjekt Johnsen" videreføres i to nye år. Vårt A-lag har hatt en stigende utvikling siden 2017, både resultatmessig og det som går på utvikling, kvalitet og profesjonalitet. Det var et klart ønske fra styret og klubbledelsen at samarbeidet med Christian skulle fortsette.

— Bent Dalby, Daglig Leder Raufoss Fotball

Kunnskap, hardt arbeid og presisjon setter vi høyt her i Innlandets industrihovedstad på Raufoss, og Christian stiller utvilsomt høye krav både til seg selv og folk rundt seg i klubben i hans hjerte. Han spilte selv 78 kamper i gult og svart fra 2000 - 2003, og har til nå ledet laget gjennom godt over 100 kamper som trener.

Det skal han fortsette med de to neste sesongene også. 

Det gledes! 

Annonse fra Obos-ligaen: