Vestover på onsdag

Gutta våre setter kursen vestover onsdag for å møte Sogndal på Fosshaugane med avspark kl. 19.00.

Annonse:

Det har blitt tid til et par dager med fri i forbindelse med pinse, men gutta og trenerteamet var på plass igjen søndag for trening igjen, og har dermed både fått restituert godt og hatt noen fine treningsøkter inn mot OBOS-ligarunden.

Vi møter et Sogndal-lag som er i fin flyt om dagen, og Tore-Andre Flo har etter en noe trang start i trenerrollen fått orden på troppene sine. Dette har gitt resultater, og før den 9. serierunden har de inntatt tabelltopp med sine 15 poeng så langt.

Så det kommer - slik som hver runde er - til å bli en tøff match for Raufossgutta ute på kunstgresset i sommersola. Det gjelder å møte opp forberedt, med selvtilliten i orden - og med "fyr på alle pluggene" hver gang.

Nico og Kebba er ute med langtidsskader

Som kjent ble Nicolai Fremstad satt ut med hjernerystelse etter cup-kampen mot Ranheim. I etterkant har han imidlertid også dessverre fått en kneskade - en brusk som er ute av posisjon, og som må korrigeres. Eventuell operasjon er ikke avklart. Uansett blir det mange uker ute av spill for godeste Nico.

Samme leksa er det for Kebba Badjie som også har en lei kneskade som må avklares og muligens opereres. Hurtigtoget er dermed satt på sidelinja litt på ubestemt tid.

Gledelig nyhet - Torjus tatt ut på U18-landslaget

I dag ble det klart at vår midtbanekriger Torjus Engebakken (17) er tatt ut på landslaget, og skal representere Norge i G18-landsalagsturnering i Kroatia fra 3. til 11. juni. Dette er stor stas for oss som klubb, og selvsagt en flott belønning til en ualminnelig hardtarbeidende og talentfull spiller! Vi gratulerer!

Torjus på U18- landslaget.jpg
Torjus Engebakken (17) er tatt ut til U18-landslaget. (Foto: Marius Mykleset)

Troppen mot Sogndal

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Marius Alm, Kristoffer Hay, Adrian Hansen, Jamal Haruna, Oliver Rotihaug, Victor Fors, Jakob Nyland Ørsahl, Yaw Agyeman, Kodjo Somesi, Sander Nordbø, Eduards Emsis, Ryan Lee Nelson, Torjus Engebakken, Jan Inge Lynum, Andreas Østerud, James Ampofo, Erlend Hustad, Magnus Fagernes

Fire timer i bil til Sogndal

Det tar i overkant av fire timer å komme seg til Sogndal, så vi regner ikke med at mange tar turen sånn midt i uka - men alltid hyggelig å se folk i gult og svart på tribunene!

Er du ikke der, ser du kampen på Tv2 Play eller på Direktesport. Liker du best å høre på radio, så er Terje Solbakken på plass for Totenradioen.

Vi gnur på! Heia Raufoss! 💛🖤

plakat sogndal 24.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: