Stabæk står for tur på OBOS-søndag!

Det blir en spennende match på Nammo Stadion søndag, vi tar imot Stabæk til den 7. serierunden i OBOS-ligaen. Nico og Hammer er klare til ny dyst! Møt opp og støtt gutta!

Annonse:

Stabæk har med seg mange supportere til denne matchen, og det vil også være aktiviteter for små og store på stadion og i Storhallen på søndag. I sentrum har Pizzabakeren og Retro Bar åpent for supportere fra lunsjtider.

Les mer om aktiviteter på OBOS-søndag HER

Tidligere Grorud-trener Eirik Kjønø er nå hovedtrener for "de blaa" på Nadderud. Serieåpningen har vært brukbar for våre gjester. Tre seire, to uavgjorte og et tap så langt har gitt 11 poeng og 6. plass på tabellen. I forrige runde møtte Kjønø & Co nettopp Grorud hjemme, en kamp som forøvrig endte 1-1. Denne uka har også Stabæk tatt seg videre i cup'n etter en sliteseier mot Lyn Oslo, og en ny angrepsspiller har kommet inn i troppen, nigerianske Emmanuel Gift. 

Vi har naturlig nok ikke møtt Stabæk i annet enn treningskamper de siste par årene, ettersom de har holdt til i eliteserien. Treningskampene har vært tette og jevne som endte 1-1 i 2021, og med seier til oss nå i vinter med 1-0 etter en spektakulær brassescoring fra Sander Werni. 

1-0 seier mot Stabæk

Vi på vår side har hatt en særdeles mager uke, med tap på Gjemselund og cup-exit etter straffekonk på Gjøvik. Det må vi riste av oss og rette blikket framover.

Kampene kommer tett som hagl, og for våre gule og svarte er det som alltid nå viktig å omstille seg og holde fokus på oppgavene som ligger foran dem. "Either we win or we learn" er det noe som heter. Vi vet hva som bor i denne unge gjengen vår, og tar det for gitt at vi får se et heltent Raufoss-lag på banen søndag kl. 15.00!

Troppen mot Stabæk blir sannsynligvis som forrige runde. Sivert Westerlund, Magnus Fagernes, Andreas Helmersen og Jakob Nyland er alle på skadelista fremdeles.

Det som er helt sikkert er at vi trenger hver og en av dere på tribunene - og vi oppfordrer alle med hjertet i 💛🖤 om å møte opp på søndag for å støtte gutta!

Billetter kjøper du helst på TicketCo HER

Det vil selvsagt også være billettsalg på stadion før kamp. Vi ses!

Kampen vises på Eurosport/ Discovery +  ser du av ulike grunner kampen fra sofaen og vil støtte oss, kan du benytte vippsnummer 743 543 (valgfritt beløp)

 

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.05.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset