1-0 seier over Stabæk

Sander Werni sto for kampens eneste mål, det kom på nydelig vis med brassespark etter 58 spilte minutter!

Etter avtale ble det spilt to omganger à 40 minutter i dag. Det var Stabæk som var kvassest i starten av kampen, og hadde et par-tre store sjanser i løpet av de ti første spilleminuttene. Med godt keeperspill av Ole Kristian Lauvli og litt flaks fikk vi avverget med nød og neppe.

Håkon Hammer sto for vår første store sjanse da han fyrte av et godt skudd etter 15 minutter, men utenfor. Spillet jevnet seg mer ut utover i omgangen, og vi spilte oss fram til flere muligheter. Enoch Banza hadde et par fine forsøk, og Herman Haugen raidet på høyresiden - skuddet sneiet stolpen på utsiden. Det sto 0-0 til pause.

Etter pause er vi enda mer på offensiven, og Magnus Fagernes spiller seg fint fri og får lagt inn, dessverre er det ingen på riktig plass foran Stabækmålet. Deretter får Emile Dadjo en skuddmulighet. men skyter over. Vi ruller opp gode angrep, og et par minutter senere er vi på full fart, ballen ender hos Sander Werni, som viser opp sine akrobatiske evner og slår til med en nydelig brassescoring!

På tampen får også Mame Ndiaye en ball i beina foran mål, men skyter utenfor.

Kampen ble totalt sett en jevnspilt og fartsfylt affære, og gutta virket pigge. Nå venter Eidsvold Turn på onsdag i Raufoss Storhall før avreise til treningsleir på Marbella 17. februar.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Stabæk 1-0 (0-0)

Scoring: Sander Werni 58'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson, Nico Fremstad, Sivert Westerlund, Håkon Hammer, Markus Johnsgård, Emile Dadjo, Enoch Banza (Gard Simenstad 63.), Sander Werni, Magnus Fagernes (Mame Ndiaye 63.)

Publisert: 12.02.2022