Vi gleder oss til OBOS-kampen på søndag!

På søndag 22. mai møter vi Stabæk til dyst kl. 15.00 - før og under kampen skjer det mye gøy på Nammo Stadion! Det blir fotballcup for Gutter f. 2013 - stands - grillings - og mye mer! Ta på deg ditt fineste gule og svarte antrekk og bli med på moroa!

Annonse:

Rundt denne kampen har vi et samarbeid med Stabæk, Norsk Toppfotball og OBOS. Dette blir årets bortekamp for Stabæk. De kommer med flere busser, både supportere og frivillige i klubben deltar. Samt at de stiller med fem lag i minicupen.

Fotballtrikser Sindre Herre Hansen opptrer både under cup'en og i pausen i OBOS-kampen. Det blir flere maskotter på plass, Krutt'n kommer selvsagt, sammen med OBOS-ligaens egen Brasse.

Brasse obos.jpg
Brasse kommer!

Dagen starter med OBOS-cup i Storhallen for G2013, her skal 20 lag delta. Turneringen går fra 11.30 til 14.30.

Det blir ulike stands rundt omkring på Nammo Stadion, med lokale lag og foreninger. Vi selger supportereffekter, det blir konkurranser og fine premier å vinne!

Brannvesenet kommer også med utrykningsbilen og har stand fra kl. 13.00 inne i hallen og fra 14.00 ute. Bjørnis er også med!

bjørnis.jpg
Bjørnis er en populær herremann!

Pizzabakeren er på plass med vogna si, og det blir grilling av pølser og burgere på stadion, og god stemning!

Det blir reservert plasser for supportere på Retro Bar og hele uteserveringen til Pizzabakeren i sentrum fra kl 12.00. Det vil også bli satt opp gratis minibuss fra sentrum til Nammo Stadion mellom 14 og 14.30.

La oss fylle opp tribunene og lage en flott fotballfest!

Billetter kjøper du på TicketCo HER

sindre herre hansen.jpg
Fotballtrikser Sindre Herre Hansen

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.05.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad (design)