Spiller kvalik i Vestlandshallen

Vi sikret oss den siste kvalikplassen i OBOS etter seier'n mot KFUM på søndag, og gutta har nå reist vestover for å møte tabell-femmer Åsane i morgen, onsdag kl. 16.00 i Vestlandshallen.

Vi er ikke helt nede på jorda igjen etter den vanvittige kampen på søndag, men vi får håpe både spillere, trenere og støtteapparatet har fått tid til å hente seg inn etter strabasene. 

Gutta skal ut mot Åsane, som i likhet med oss har gjort en flott sesong i OBOS. De rykka opp i fjor høst etter å ha vært nede i Post-Nord bare en sesong. Hjemvendt trener foran sesongen, Morten Røssland ble søndag kåret til årets trener i OBOS-ligaen, og toppscorer med 19 scoringer i årets liga heter Henrik Udahl og er også Åsane-spiller. 

Røssland har uttalt at han er glad for at de skal møte Raufoss igjen: - Eg har ei høne å plukke med de, sa han i intervjuet med Eurosport.

Det tror vi så gjerne, for Raufossgutta har slått Åsane to ganger før denne sesongen. Først påførte vi Bergenserne deres første bortetap for sesongen da vi slo dem 3-1 på Nammo Stadion i slutten av august. I returoppgjøret på Myrdal vant vi en sterk borteseier 1-0.

Gutta fra Bergen er revansjelystne, men de møter et Raufosslag som er "i dytten" og som på ingen måte kommer til å møte opp til match med lua i hånda. Vi er jordnære folk, og det godt innarbeidete mantraet her på Toten er å ta en kamp av gangen. Det gjør Marius Alm & Co også nå.

Vi tar en kamp av gangen!

— Marius Alm, supermann

Vi ruster oss til enda en desemberkveld med nerve og spenning! Vi har egne mediafolk på plass i Vestlandshallen, og oppdaterer deg i sosiale medier undervegs.

Kampen går foran en håndfull tilskuere i morgen, men vises på Eurosport/Dplay og kan høres på OA direktesporten og Radio Toten med Terje Solbakken i fri dressur!

Det er bare å spenne seg fast! Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: