Seriestart i Ulsteinvik

Det er bare et snaut døgn til seriestarten går. Mandag 2. påskedag kl. 15.00 er det avspark for Raufossmannskapet mot Hødd på Høddvoll.

Annonse:

Søndag morgen satte spillere, trenere og støtteapparat seg på bussen med kurs for Ulsteinvik på Hareidlandet på søre-sunnmøre. Det knytter seg litt premiere-nerver og spenning foran årets første seriekamp, men litt nerver er som kjent bare en god ting - om de da ikke får ta helt overhånd.

Det blir godt å komme i gang etter en lang treningsvinter, både for laget og for oss supportere med hjertet i gult og svart.

Les: Jørgen Wålemark før seriestart

Å spille treningskamper er en ting, men å spille om poeng i OBOS-ligaen er noe helt annet. Vi vet at 30 beinharde matcher venter oss helt fram til oktober - i år også.

Les: Tom Løkkens analyse før OBOS-ligaen 2023

 

19 mann i troppen - Johnsgård ute

Troppen mot Hødd: Ole Kristian Lauvli, Andreas Hippe Fagereng, Nicolai Fosso Fremstad, Arnar Gudjonsson, Erik Frøysa, Jamal Deen Haruna, Trygve Løberg, Gard Simenstad, Sivert Westerlund, Filip Brattbakk, Adrian Olsen Teigen, Håkon Butli Hammer, Loris Mettler, Simen Bakkemyr Hagbø, Kodjo Somesi, Jakob Nyland Ørsahl,  Magnus Fagernes, Andreas Østerud, Andreas Helmersen

Markus Johnsgård er dessverre ute med leddbåndskaden han fikk i generalprøven mot Brattvåg på Nammo Stadion forrige søndag. Det vil nok gå ytterligere noen uker til før vi får se propellen fra Senja tilbake på banen.

Hødd inviterer til fotballfest

Hødd inviterer til fotballfest, og vi regner med det blir stor stemning på stadion når hjemmelaget feirer sin retur til norsk toppfotball.

Vi vet det er Raufoss-supportere som har tatt turen til Ulsteinvik for å få med seg sesong-premieren, og det setter vi stor pris på!

De som ikke er på plass på Høddvoll kan se kampen på TV2 Play, på Direktesport/Amedia eller stille inn på Radio Toten og få med deg lydoverføring fra Terje Solbakken. 

Avspark er kl. 15.00.

Heia Raufoss! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.04.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset