Møter Ullensaker Kisa på Jessheim

Vi gjør oss klare for en ny runde, den 16. i rekka. Vi skal til UKI-arena på Jessheim å møte Ull/Kisa til returoppgjør.

Det er ikke mange ukene siden sist lagene møttes. Romerikslaget var på Nammo Stadion for å spille den 11. serierunden 24. august- og som mange ganger hittil i år endte også den kampen uavgjort med resultat 1-1. 

Før denne runden ligger vi på 9. plass på tabellen à poeng med nettopp Ull/Kisa, som ligger rett under med litt svakere målforskjell. "Kisa" kommer nå fra en kruttsterk borteseier i Trondheim mot Ranheim i forrige runde, mens vi også spilte ball-i-hatt med Grorud hjemme på stadion, men utrolig nok: den kampen endte 2-2.

Før helgen kom den gledelige beskjeden om at Filip Brattbakk er klar for gult og svart, han er på en utlåsavtale fra Rosenborg ut 2020- sesongen. Vi håper papirarbeidet går greit, slik at han er med i troppen i morgen. Snorre Strand Nilsen er også i full trening igjen, og han meldes klar for morgendagens kamptropp. Brødrene Stian og Gard Simenstad må vi imidlertid klare oss uten på Jessheim i morgen, begge sliter med lyskeproblemer.

Vi har sett et velspillende Raufosslag de siste rundene, der flere og flere av spillerne våre viser en stigende formkurve. Nå gjenstår det å klare å avgjøre flere av de jevne kampene til vår fordel.

Selv om vi dessverre har fått noen skader, er det stadig andre spillere som tar minst et skritt opp. Det er bare å glede seg, og henge på. Det blir en spennende fotballhøst!

Vi ser fram til ei knallhard kampuke igjen, tre kamper på sju dager. Allerede på førstkommende fredag skal vi ta imot Sandnes Ulf hjemme, og på mandag går turen til Bergen og møte med Åsane. Årets seriespill er ikke noe hvilehjem for hverken spillere, trenere eller støtteapparat. 

Kampen ser du som vanlig på Dplay/Eurosport, eller hører på direktesporten i OA/Radio Toten. Vi gir deg også oppdateringer på sosiale medier undervegs.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: