Filip er på plass

Han kjørte E6, den strakast vei´n, og etter drøye seks timer bak rattet skrev Filip Brattbakk under på avtalen som binder han til Raufoss ut sesongen 2020.

Den svarte og hvite trøya blir nå byttet ut med en som er enda finere - i gult og svart.

Filip er 20 år og en offensiv spiller.
Trener Christian Johnsen beskriver nykommeren slik:
- Han er en kantspiller som kan spille både til høyre og til venstre. Han er god på å starte i bakrom og har kvikke føtter. 

Raufoss har tidligere i år spurt RBK om de var interessert i å leie ut unggutten. Da var svaret nei, men nå ønsker Rosenborg at den offensive 20-åringen skal bli en bedre fotballspiller, og det skal han bli i gult og svart.
- Filip er en spiller som RBK har tro på, men som de nå ønsker at skal få erfaring hos oss, sier Johnsen.

Trønderen - som alltid har vært i Rosenborg - har spilt mest på høyrekanten så langt i en fotballkarriere som akkurat har startet.
- Jeg har spilt mest ute til høyre, men mener at mine ferdigheter passer bra på begge kantene. Jeg er «høyrefota», men har et greit skudd med den venstre også.

Filip Brattbakk ser på oppholdet i Raufoss som en mulighet til å utvikle seg mer. 
- Hvis jeg spiller godt her så er det bare bra for min egen utvikling. Jeg har lyst til å gjøre det bra her, forteller han til raufossfotball.no. 

Raufoss var ikke det eneste alternativet for 20-åringen, men sammen med Rosenborg konkluderte han med at Raufoss var det beste alternativet totalt sett. 
I fjor var han på Raufoss med andrelaget til Rosenborg. Gjestene vant forøvrig det oppgjøret uten at vår nykommer kom på scoringslista. 

Selv om han har bodd snaue 400 kilometer lenger nord så har han hatt et lite øye til Raufoss.
- Jeg har fulgt med dem på tabellen. Med litt mer flyt så hadde de hatt flere poeng. Jeg håper jeg kan bidra til å bikke de jevne oppgjørene i Raufoss sin favør.

Alle papirer ble sendt inn til fotballforbundet fredag kveld. Etter alle solemerker blir Filip Brattbakk spilleklar til mandagens oppgjør mot Ull/Kisa.
- Jeg er klar hvis papirene blir klare, avsluttet Brattbakk.

PS: Før han forlot Trondheim rakk Filip seks innhopp for Rosenborg i Eliteserien og ti kamper for Rosenborg 2 i 2. divisjon. I tillegg har han også vært med Rosenborg ut i Europa denne sesongen. 

Annonse fra Obos-ligaen: