Møter KFUM i 3. serierunde

Christian Johnsen & Co har holdt laget i gang igjennom nesten hele påsken - og i morgen går ferden til Ekeberg og KFUM-arena for å kjempe om tre poeng!

Annonse:

Årets OBOS-liga er spådd til å bli den tøffeste på mange år. Denne rundens oppgjør er for vår del en av mange kamper som kommer til å bli avgjort av det laget som bringer mest energi, klokskap og besluttsomhet til torgs. På tirsdag kveld kl. 18.00 går avsparket for tredje runde, og vi vet at gutta møter påskrudd og skjerpa. Marginene er små, og det har vi sett i de to foregående kampene, der vi har vært det beste laget - men gikk likevel på et tap i Sogndal og spilte uavgjort hjemme mot Ranheim forrige mandag. 

Gode opplevelser på banen mot "Kåffa" siste året

Vi har fjorårets oppgjør hjemme mot KFUM på Nammo Stadion friskt i minne: vi vant 5-1 og Markus Johnsgård som da hadde vært Raufoss-spiller i to uker ble kåret til banens beste - i skarp konkurranse med hele resten av det imponerende unge laget vårt!

Se saken igjen med alle scoringene på nytt Vakkert! 5-1 seier på Nammo Stadion

Vi har også nå i vinter slått KFUM 2-1 i en treningskamp på Marbella, der godeste Mame Ndiaye faktisk scora alle tre målene!  

Jevnt mellom lagene de 12 sist tellende kampene

Vi har hatt mange oppgjør mot KFUM gjennom årene. Og på de 12 siste kampene står vi med seks seire, KFUM med fem, en har endt uavgjort. Jevne og tette kamper de fleste av dem.

Sammen skapte vi også et lite stykke fotballhistorie 13. desember i 2020 da vi vant den siste seriekampen 5-4 i full snøføyk hjemme på Nammo Stadion, og sikret oss med det den siste kvalikplassen til eliteserien.

Ta et tilbakeblikk på denne utrolige fotballkampen her: En vanvittig seier 

 

Bare å glede seg til kamp!

KFUM har fordelen av hjemmebane denne runden, og har fått bygget en ny, flott arena på Ekeberg. Det blir en tøff match, og vi er helt sikre på at gutta kommer til å jobbe knallhardt, som de alltid gjør. Kjenner vi Christian Johnsen rett, har han også et ess eller to i ermet til matchen for å bikke marginer i vår favør.

Finværet fortsetter, og vi håper noen gule og svarte supportere tar en bytur i morgen kveld. Kampen vises som vanlig på Eurosport/Discovery+ for de som er hjemme, og OA og Radio Toten har Terje Solbakken på plass bak mikrofonen og overfører lyd.

Billetter til i morgen kveld finner du HER

Husk også å delta på OBOS-tipset foran hver runde, og lag din egen profil HER

Spillertroppen er ikke helt klar i skrivende stund - så den kommer ikke før i morgen.

Vi gønner på! Heia Raufoss! 🐝

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.04.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset