Vakkert! 5-1 seier på Nammo Stadion

Raufossgutta spilte en helt perfekt kamp på Nammo Stadion i ettermiddag! Den endte med en helt suveren 5-1 seier over KFUM!

Kampen bølget fram og tilbake hele første omgangen, og fram til vi fikk den første scoringen etter 40 spilte minutter. Et langt Raufossangrep ender med at Herman Haugen legger inn fra høyre, innlegget går via Markus Johnsgård og til Markus Karlsbakk som klinker ballen i mål på nydelig vis! Bare fire minutter senere doblet vi ledelsen ved debutant fra start Markus Johnsgård, og debutant som spiss - Johnsgård får ballen fra en svært hardtarbeidende Enoch Banza. Vi kunne gå til pause med en 2-0 ledelse.

Vi fortsetter løpet i andre omgangen, og nykommer Håkon Hammer fikk sitt første Raufossmål etter 48 minutter spilt! Servitør: Enoch Banza som spilte sin beste kamp i Raufosstrøya så langt. Kåffa reduserte til 3-1 etter 60 minutter - men det ble med det ene målet. Banza var også involvert i vårt fjerde mål, spiller fram Haltvik som forlenger til Markus Aanesland som løper inn scoringa.

Markus Johnsgård setter krona på verket med sin scoring nr. 2 for dagen etter et fint Raufossangrep - han setter ballen kaldt og rolig til høyre for keeper. I dag var så mange så gode at det er nesten urettferdig å kåre en banens beste - nykommer Markus Johnsgård stakk av med den prisen, i skarp konkurranse med alle sine lagkamerater!