Frikort

Her finner du retningslinjer for bruk av frikort på Nammo Stadion.

Annonse:

Frikortinnehavere må forhåndsbestille billetter til alle hjemmekamper. Det vil ikke bli delt ut fribilletter på kampdag hvis man ikke har sendt inn en reservasjon

Bestillingsrutiner

Billett skal bestilles skriftlig på e-post til [email protected] senest tre virkedager før kampdag. Det vil si at når det spilles kamp på søndag så vil onsdag være siste frist for bestilling.

Bestillingen må være mottatt innenfor kontortiden. Lørdag, søndag og helligdager regnes ikke som virkedager.

Navn, korttype og kortnummer må oppgis ved bestilling.

Billettene sendes digital på e-post, samt sms dersom telefonnummer legges ved i bestillingen. Dersom du har sendt bestilling, men ikke mottatt billetter, kan det være lurt å sjekke om den har havnet i søppelposten. Hvis du ikke finner billettene der heller kan du ta kontakt med oss på [email protected]

Gyldig frikort må medbringes for eventuell kontroll ved inngang.

Begrensninger

Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall fribilletter pr. kamp og ved populære kamper må frikortbilletter bestilles i god tid. Ved utsolgte kamper kan ikke alle frikortinnehavere regne med å få billetter selv om de bestiller innen fristen.

Det kan kun bestilles fribilletter for én kamp av gangen. 

Hvis ikke tidsfristen overholdes, bestillingsprosedyren følges eller at plassene er fylt opp, blir man henvist til å kjøpe billett på ordinær måte.

Du kan bare bruke fribillettrettigheter for ett kort selv om du har flere frikort. Kortene er personlige, og gjelder kun for den personen det er utstedt til, hvilket betyr at frikortene kun kan benyttes av kortinnehaverne. 

Annonse fra Obos-ligaen: