Vi gjester Consto Arena på torsdag

Det er bare snaue fire uker siden forrige oppgjør mot Mjøndalen for Håkon Hammer og Raufossgutta. Nå kommer returkampen på Consto torsdag kl. 18.00.

Annonse:

Vi var best mot bruntrøyene sist, og vi forventer oss et hjemmelag som kommer til å gå hardt ut på torsdag. Mjøndalen hadde ei veldig bra rekke innledningsvis i årets seriespill, med sju seire og en uavgjort. Deretter kom seks strake tap, inkludert en cupkamp, før laget de siste ukene har begynt å sanke poeng igjen. Siden sist vi møttes har Vegar Hansen's mannskap vunnet mot Grorud, spilt uavgjort mot Åsane og Start og tapt for Kongsvinger.

Ta et tilbakeblikk på lagenes forrige møte: Fjerde seier på rad!

Vi på vår side kan se tilbake på ei imponerende rekke gjennom sommeren. På de ti siste serierundene har vi kun tapt en kamp, og det var mot serieleder Brann. Seks seire, tre uavgjorte og et tap fra rett før spillepausen til nå er fasit. Det er kruttsterke saker det gjengen til Christian Johnsen har vartet opp med i sommer, skader og sykdom til tross! 

Vi har heng på kvalikplassene, det samme har selvsagt Mjøndalen som ligger helt jevnt med oss på tabellen etter 17 serierunder. 

Mange supportere har møtt opp på bortekampene våre i sommer, og det settes stor pris på! Det er gull verdt for laget å ha den 12. mann og kvinne i ryggen. Billetter

Kan du ikke ta turen til "Mjøndær'n" på torsdag kan du som vanlig se kampen på Discovery+, Eurosport Player 4 eller Tv2 Play. Vi går ut ifra at Radio Toten og Oppland Arbeiderblad også er tilbake med sin lydoverføring til denne matchen.

Bli gjerne med på OBOS-tipset HER

Allerede på søndag 7. august er det hjemmekamp igjen, da tar vi imot Stjørdals-Blink til dyst med avspark kl. 15.00. Billetter kjøper du enkelt her på TicketCo.

 

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.08.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset