Fjerde seier på rad!

Vi har mest initiativ i førsteomgangen, men omgangen ble relativt sjansefattig. Det sto 0-0 til pause. I andre omgang kom vi under, men slo kraftig tilbake og vant kampen mot Mjøndalen 2-1 etter scoringer av Markus Johnsgård og Erik Frøysa (bildet).

Førsteomgangen ble relativt jevnspilt med få store sjanser, Raufossgutta hadde mest initiativ, og de største sjansene, men det sto altså 0-0 til pause.

I andre omgang er det Mjøndalen som tar ledelsen etter klabb og babb i feltet foran Ole Kristian Lauvli etter corner. Bruntrøyene får litt oppdrift etter scoringen, men gutta våre gir seg ikke og maler på og er tålmodige. Markus Johnsgård er høyt og lavt i begge ender av banen kampen igjennom, og det er ikke overraskende at det er han som nikker inn utligningen på hodet - også etter corner i det 71. spilleminutt!

Etter scoringen setter laget vårt inn et ekstra gir, noen av de mest slitne beina fikk hvile. Erik Frøysa kom inn for en hardtarbeidende Gard Simenstad, og Frøysa ble også matchvinner da han med stoisk ro dunket inn 2-1 etter 77. spilte minutter på Nammo Stadion! Markus Aanesland hadde også et flott innhopp, og serverte både corneren som ga utligningen og den harde pasningen som Erik Frøysa ekspederte i kassa.

Det er imponerende lagspill som gir oss seieren i kveld. Her er det spillere som viser like høy moral både offensivt og defensivt og der alle jobber sammen og for hverandre!

Vi tar altså den fjerde seieren på rad! Det er kruttsterke saker!

Nå er det en dag eller to med restitusjon og på søndag er Christian Johnsen og gjengen på plass i Trondheim for å møte Stjørdals-Blink!