Tredje kampdag i eSerien 2020

Altibox eSerien kampdag 3 står for tur denne tirsdags ettermiddagen. Tidligere kampdager har vi fått se spillerne møte fire forskjellige lag hver runde, men denne gangen er det tre motstandere de gul – og svartkledde skal møte til dyst.

 Raufoss gutta har hatt et relativt tøft kampoppsett hittil med litt varierende resultater. Du kan klikke deg inn på tidligere kampdager her på raufossfotball.no for å lese deg opp på hvordan det har gått hvis du har gått glipp av noe.

Les mer her: Kampdag 2 Raufoss eSport

Revansjelysten gjeng

Etter en litt skuffende kampdag forrige tirsdag er nå Raufoss gutta revansjesugne etter å sanke litt poeng. Fasit ble 4 av 12 mulige poeng sist tirsdag, noe som helt garantert svir litt etter mange jevne kamper, nydelige scoringer, spennende oppgjør og gjensyn med tidligere lagkamerater. Så denne litt kalde, sene tirsdagskvelden i November kommer vi garantert til å få se et skjerpet Raufoss lag som satser på å få med seg så mange som mulig av de 9 mulige poengene.

Motstandere: Brann, Viking og Bodø-Glimt

Raufoss møter i kveld noen veldig gode lag som i skrivende stund ligger litt bedre an plassert på tabellen, blant annet Brann, Viking og Glimt. Brann ligger på en 10. plass med fire poeng mer enn Raufoss, mens Glimt ligger plassert rett under Raufoss på en 12. plass med 7 poeng. Raufoss på sin side ligger nå på 11. plass med 11 poeng etter to ferdigspilte kampdager.

Ny spiller debuterer 

Raufoss eSport satser bredt med egen breddesatsning, samt et eget akademi med spillere som kjemper mot andre lag fra kretsen om en plass i NM. Tidligere ble det gjort noen signeringer til akademiet med noen meget spennende, talentfulle, og lovende unggutter. En av disse spillerne er Benjamin Gjerløw som kommer fra samme by med fotballaget som nettopp vant Eliteserien, Bodø. Benjamin er en meget spennende spiller som også deltok på vår FIFA-turnering i sommer, hvor han tok seg helt til topps. Unggutten har levert en rekke solide prestasjoner allerede, både i treningskamper, stå-på vilje, og noe som heter «Weekend League» som er en modus på spillet som kort forklart handler om at man skal spille 30 kamper iløpet av en helg hvor man får belønninger utfra hvor mange seire man klarer av disse nevnte 30 kampene.

Benjamin har klart og gått igjennom alle disse kampene ubeseiret og endte med det opp på en topp-100 plassering over de beste spillerne i verden den helgen. Han er nå flyttet opp til senior laget og vil få sin debut allerede i kveld klokken 17:00.


Vi ønsker Raufossgutta masse lykke til i kveldens kamper, og håper på litt mer marginer i vår favør i kveld!

Kampene kan sees gratis på Youtube, Dplay og følges på Raufoss eSport sin egen Twitch kanal: Raufoss eSport

Annonse fra Obos-ligaen: