Vi gjør oss klare for runde 2 i Altibox eSerien

eSport coach Henrik Marigaard ser fram mot nye runder i Altibox-eSerien i kveld - og gir deg her en oppsummering av forrige runde sammen med mye av det vi kan forvente oss av kveldens matcher! Vi er representert med Jonas Kvål og Tobias Testad (bildet)

Forrige tirsdag braket det løs for Raufoss-gutta på den virtuelle banen, og i dag er det klart for kampdag 2. Kampene som skal spilles i dag har avspark fra 17:00 – 20:00, og på en regnværsdag som dette ligger alt godt til rette for en rolig kveld hjemme med masse spennende oppgjør på den virtuelle banen.

Oppsummert første runde

Under her kan du lese et kort sammendrag av hvordan det gikk for de gul og svartkledde i første runde av, Altibox eSerien. Allerede i første kamp møtte Raufoss en av favorittene til å kanskje vinne Altibox eSerien denne sesongen. Jerv var første motstander til å gjeste virtuelle Nammo Stadion. Det ble en målrik kamp for seerne som fikk vitne en kamp som endte med poengdeling og et sammenlagt sluttresultat på 4-4.

I kamp nummer to var det Stabæk sin tur til å møte de gule og svartkledde. Raufoss har ved en rekke anledninger tidligere møtt Stabæk og kommet seg greit igjennom disse oppgjørene med tre poeng i ryggsekken. Dette oppgjøret endte opp med å bli svært jevnt og som i den første kampen endte dette oppgjøret opp som et målkalas. Raufoss endte til slutt med å vinne 4-3- og tok med dette sin første tre-poenger på kampdag 1.

Kamp nummer tre var det storfavoritt Sandefjord som var motstander. I dette oppgjøret ble det en tøff affære for vår nykommer Tobias Testad som møtte en Sandefjord spiller i kanonform og endte med et 0-4-tap i første kampen, men her i Altibox eSerien er det sammenlagt resultatet som teller, og vår Jonas Kvål har tidligere gjort det «umulige» som å snu vanskelige kamper. Kvål startet godt og kjempet hardt mot et Sandefjord i god form men endte etter noen uheldige situasjoner opp med et 2-2-resultat som første til at det ble 2-6-tap for Sandefjord sammenlagt på kampdag 1.

Kveldens siste kamp var det knyttet mest spenning til. HamKam var siste kamp for kvelden og seerne var meget spente på dette oppgjøret. Raufoss hadde stort sett god kontroll på kampene og plukket til slutt med seg en tre-poenger fra dette oppgjøret med et sluttresultat som endte 4-3-til Raufoss. Samlet sett var det en god start på Altibox eSerien for Raufoss-gjengen. 7 poeng og 8.plass på tabellen er fasit etter kampdag 1.

Nye tøffe runder i kveld - møter "gamle" kjente

Tirsdag 17.11 fra klokken 17:00 møter Raufoss-gutta: Vålerenga, Odd, Kongsvinger og Sandnes Ulf. Her ligger det meste til rette for masse spenning, målkalas, gamle gjensyn, og hjertet tidvis langt oppi halsen. I Vålerenga får vi et gjensyn med Jonas Myrhaug Kristiansen som spilte for Raufoss sist sesong og var med til siste sesongs finale. I Kongsvinger befinner det seg en annen tidligere Raufoss-spiller som var i Raufoss de to første sesongene av Altibox eSerien. Mats Bergstrøm var også med til sluttspillet som fant sted i Bergen hvor det endte med sølvmedalje. Kanskje det blir et gjensyn mellom Bergstrøm og Kvål i kveldens oppgjør?

Konklusjonen her er at det blir en rekke spennende kamper som kan følges gratis på Twitch, Dplay samt Youtube. Spenn fast sikkerhetsbeltene, og len deg godt tilbake – om få timer braker det løs!

Trykk her for å komme direkte til Raufoss eSports twitchkanal

Annonse fra Obos-ligaen: