Torjus med sin første proffkontrakt

Torjus Engebakken (16) har signert sin første proffkontrakt med Raufoss Fotball. Her sammen med assistenttrener Kristoffer Vangen Lysgård og hovedtrener Jørgen Wålemark.

Annonse:

Torjus er født og oppvokst i Søndre Land, nærmere bestemt i Fall, og kom til Raufoss Fotball allerede som 13-åring. Han har nå skrevet under på sin første proff-kontrakt - som strekker seg ut 2025.

Unggutten har imponert trenerteamet, og fikk i vinter også muligheten til å bli med som "læregutt" på treningsleir til Tyrkia. Her viste han seg fram med alle sine kvaliteter, og Jørgen Wålemark var full av lovord etter treningsleiren i mars.

Les mer om det her: Yngstemann storkoser seg i Antalya

Torjus er en ydmyk og svært dedikert spillertype, som terper og trener og ikke gir seg selv om det butter på treningsfeltet. Han går respektløst til verks, og "bakker" ikke ut i møte med godt voksne spillere. Han har gjennom de siste årene figurert på kretslag, og har også vært uttatt til Equinor Talentleir. Han debuterte i seniorfotballen allerede i oktober 2021 på Raufoss 2 i 3.divisjon.

Det er veldig gøy at jeg har fått denne muligheten, det blir viktig å vise at jeg fortjener det og ikke kaster bort en sånn mulighet.

— Torjus Engebakken

- Torjus er utvilsomt et spesielt talent, det som er mest imponerende er hans systematikk og pågangsmot i treningsarbeidet og i kamp. Han tør å prøve igjen og igjen, tør å "gutse", han er en uvanlig klok fotballspiller, sier Jørgen Wålemark.

-Til nå har han figurert som kompromissløs forsvarsspiller, i framtida ser jeg for meg at han kan bli en "grym" offensiv midtbanespiller, legger vår hovedtrener til.

Vi gleder oss til å følge Torjus i årene framover!

 

Annonse fra Obos-ligaen: