Torjus forlenger!

Torjus Engebakken (17) skrev under på sin første proffkontrakt i mai i fjor - en kontrakt som i utgangspunktet går ut 2025. Nå forlenger unggutten kontrakten med enda et år - ut 2026-sesongen!

Annonse:

Den talentfulle midtbanespilleren imponerte vårt trenerteam under fjorårets sesongoppkjøring, og det resulterte altså i 2006-modellens første proffkontrakt. I 2023-sesongen var han på banen i seks OBOS-ligakamper, hvorav sesongens to siste kamper fra start. Han var også på banen i alle våre fire NM-kamper, og spilte 20 kamper i NorskTipping-ligaen samt noen matcher for U19 i vårsesongen.

Les her: Torjus med sin første proffkontrakt.

 

Moden for alderen

- Torjus er et forbilde for andre unge og lovende spillere i vårt distrikt. Han har en fysikk, mentalitet og modenhet i spillet som er svært langt framme for sin alder.

- Det er viktig for oss å sikre oss unge spillere på lengre kontrakter. Dette for å vise at vi som klubb virkelig tror på dem, men også for å gi spilleren tid og tillit i videre utvikling, sier daglig leder og sportssjef Fredrik Greve Monsen.

Jeg er veldig glad for at jeg signerte for Raufoss, jeg trives veldig godt, og tror dette var helt riktig for min del. Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen sammen med både spillere og trenere.

— Torjus Engebakken , midtbanespiller

Torjus fikk sin debut fra start i OBOS-ligaen i fjor – og det med stor bravur i den knallsterke borteseieren mot Kristiansund.  Vi er helt sikre på at vi vil få mye glede av unggutten både på kort og lang sikt!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: