Tar imot Øygarden på Nammo Stadion

Vi har kommet fram til den 25. serierunden, og på onsdagskvelden kl. 18.00 tar vi imot Øygarden.

Vi møtte Øygarden i den fjerde serierunden på Ågotnes gress ute i havgapet på Sotra. Det var i juli, og kampen endte 4-4. Det var en skikkelig slitekamp og Kristoffer Nessø serverte et hattrick som ga han en 9'er på NTB-børsen den runden. 

Frisk opp hukommelsen:  Snuoperasjon ga poengdeling på Sotra

Siden da har Øygarden foretatt et trenerbytte, i september kom Mons Ivar Mjelde inn som hovedtrener etter Bryant Lazaro som måtte ta sin hatt å gå etter bare sju måneder som trener i klubben.

Det har ikke gått helt som man hadde håpet i vestlandsklubben i år, og i øyeblikket er de nederst på tabellen. Det betyr imidlertid ikke at det er noe dårlig fotball-lag vi skal møte. I forrige runde holdt de Ranheim til 0-0 hjemme på Ågotnes. Riktignok ble baneforholdene betegnet som uforsvarlige, og har nå senere i uka blitt stengt. Men likevel sterkt jobbet. Vestlendingene spilte også i kampen før 1-1 mot KIL på Gjemselund.

Christian Johnsen og Raufossgutta er altfor erfarne til å undervurdere motstanderne sine i OBOS-ligaen, man vet at alle kan slå alle. Vi regner med at gutta er godt forberedt, selv om kampene nå kommer "tett som hagl" og Alm & Co såvidt rekker å restituere og få spist seg opp mellom dem.

Vi hadde en strålende forrige uke med fantastisk og sterk seier mot Lillestrøm hjemme på onsdag, og uavgjort 3-3 mot KIL i en tross alt underholdende match nå på søndag som var. 

Skadesituasjonen er uforandret siden søndag. Vi vet jo at Emile Dadjo og Gard Simenstad begge er ute resten av sesongen. Vi venter på at Stian Simenstad kanskje skal komme skikkelig i gang igjen, og Lee Rochester har også vært ute noen uker nå. Oskar Løken er nå nesten helt iorden etter sin meniskpoerasjon, og var med i troppen mot KIL nå sist.

Vi har en bra gjeng som er veldig i dytten om dagen, de er godt trent og er robuste. Det er viktig i en tøff innspurt. Ingenting er avgjort i denne rekordjevne ligaen, det er få poeng både opp til kvalikplass - men det er også kort veg nedover på tabellen. Man må definitivt være "på" hele vegen inn.

Det er plass til 600 tilskuere på Nammo Stadion, vi har gode og trygge løsninger for publikum. Vi tar smittevern på det største alvor.

Det er fremdeles ledige billetter, de selges kun på TicketCo - det er ikke salg av billetter på Nammo Stadion på kampdager.

Skal du se kampen hjemme så vises den som vanlig på Eurosport/Dplay, eller du kan høre på lydstream med Terje Solbakken på direktesporten i OA eller på Radio Toten.

 

Vi går etter tre pinner! Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: