Sandnes Ulf på søndag!

Føljetongen OBOS-ligaen 2022 ruller videre - vi gjør klart for den 17. serierunden og returoppgjøret mot Sandnes Ulf hjemme på Nammo Stadion på søndag kl. 15.30.

Annonse:

Vi har ikke helt landet igjen etter den herlige forestillingen gutta leverte på Fredrikstad Stadion på onsdagskvelden, og vi gleder oss til mer moro på søndag! 

Våre motstandere denne runden, Sandnes Ulf fikk også oppleve et Raufosslag med samme flyt og intensitet for bare noen få runder siden på Øster Hus Arena. Sandnes-trener Bjarne Berntsen fikk antagelig ordentlig bakoversveis, og vi vant oppgjøret 4-1.

Ta et tilbakeblikk her: Deilige tre poeng i Sandnes

Etter dette sviende hjemmetapet vi påførte "gaukene" 4.juli, har Bjarne & Co vunnet fire kamper på rad, og kommer nå sist fra en svært overbevisende 6-0 seier over Åsane.

Noe sier oss at rogalendingene kommer til Nammo Stadion på søndag og er skjerpa og revansjelystne. Laget ligger i øyeblikket på tredjeplass på tabellen, og det er bare målforskjellen som skiller Sandnes Ulf og Ranheim på andreplassen. Begge med 31 poeng.

Vi rykket opp to plasser på tabellen etter kampen mot Fredrikstad, og vi ligger altså nå på sjuendeplass med 26 poeng.

Det blir helt garantert en tøff kamp, og vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid og stiller opp! Vi håper også å få besøk fra noen lyseblå Sandnes-supportere!

Billetter finner du på TicketCo eller i billettluka på stadion fra kl. 14.30. Merk at kampen starter kl. 15.30.

Husk å levere inn ditt OBOS-tips HER

Vi ses på Nammo Stadion på søndag! Heia Raufoss! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.07.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset