Deilige tre poeng i Sandnes!

Førsteomgangen i Sandnes var helt magisk! Vi fikk se et Raufosslag med press, trøkk og helt herlige tekniske finesser! Vi vinner 4-1 etter 3-0 til pause. Vår første borteseier i år!

Annonse:

Fra første spark på ballen så vi at Gard Simenstad & Co hadde planer om å trøkke til å vinne! Det vi var vitne til var et lag som ville mest, jobbet best og som hadde sprut både på offensiven og defensiven! Det første målet kom etter 17 minutter da Gard Simenstad satte opp Markus Karlsbakk som skøt i en forsvarer, Sander Werni plukket opp returen elegant og smalt den inn i nett-taket! Etter 31 spilte minutter er det igjen Simenstad og Karlsbakk som spiller opp til dans, og Filip Brattbakk er akkurat der han skal være og putter 2-0. To minutter etterpå er det endelig Markus Karlsbakk sin tur, som smeller inn et hardt langskudd med full skru nede i hjørnet - utagbar for keeper. Vi kunne gå til pause med ledelse 3-0.

Det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde ledet enda mer til pause! Det var flere gode skuddforsøk fra alle bauger og kanter i omgangen! 

Etter pause ser vi at Sandnes Ulf tar seg opp noen hakk, mens Raufossgutta nok merket kjøret de hadde i første omgang. Gutta holder likevel bra nivå og forsvarer seg godt. Det er en utrolig jobb gutta gjør med returløpene sine! Likevel er vi uheldige på en Sandnes-kontring, en av forsvarerne våre får en fot på ballen som går i eget mål. Dermed redusering til 3-1.

I det 83. spilleminutt kommer 4-1 scoringen! En lekker servering fra Sander Werni ender på foten til Filip Brattbakk og videre i mål.

Vi er så imponert over den laginnsatsen gutta legger for dagen! Det er helt rått rett og slett! Da får det ikke hjelpe at de kanskje blir sittende fast grunnet flystreiken. Det finner sikkert "Greven" en løsning på!

Bare de er hjemme til torsdag:  for da møter vi Mjøndalen hjemme på Nammo Stadion kl. 18.00! :

Heia Raufoss!

Høydepunktene


Kampfakta: Sandnes Ulf - Raufoss Fotball 1-4 (0-3)

Scoringer: Werni 17', Brattbakk 31', Karlsbakk 33', (SM 62'), Brattbakk 83'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Amund Møllerhagen, Arnar Gudjonsson, Nicolai Fremstad, Herman Haugen (Magnus Fagernes 89.), Håkon Hammer, Markus Karlsbakk, Gard Simenstad (Erik Frøysa 66.), Filip Brattbakk, Sander Werni (Markus Aanesland 88.), Markus Johnsgård

Gule kort: Nicolai Fremstad, Markus Johnsgård og Magnus Fagernes

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.07.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset