googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); });

På veg mot Jæren

Christian Johnsen tar denne runden med seg gutta til Bryne for den 25. serierunden i OBOS-ligaen. Kampen går søndag kl. 15.00.

Annonse:

Det blir enda en spennende OBOS-runde denne helgen! Så tett som det er i denne ligaen, er som vanlig ingenting avgjort før vi tar fatt på de siste seks rundene. Bryne har som så mange av lagene i OBOS-ligaen levert varierende resultater, og det er bare tre poeng som skiller mellom oss på 7. plass med 31 poeng, og hjemmelaget på 12. plass med sine 28. Våre verter er et av få lag som har naturgress på sin hjemmebane, noe som kan sies å være en fordel for jærbuene. Laget kommer nå fra en sterk borteseier i forrige runde mot KFUM i Oslo. Trener for Bryne er Jan Halvor Halvorsen, som har signalisert at han gir seg etter sesongen. Han vil bli erstattet av Kevin Knappen.

Da Bryne sist gjestet Nammo Stadion i juli vartet Raufossgutta opp med festfotball, og vant hele 4-1. Ta et tilbakeblikk her: Knuste Bryne

Vi vet imidlertid godt at fotballkamper i OBOS-ligaen ikke vinnes på tidligere meritter. Hver eneste kamp lever sitt eget liv og har sin egen dynamikk. Alle lagene i OBOS har god kvalitet, og alle kan potensielt slå alle. Det er meldt ruskevær og vind på Bryne i morgen, og det blir spennende å se hvordan dette vil påvirke kampen.

Husk å levere ditt OBOS-tips HER

Troppen

Raufosstroppen reiser i dag lørdag, flere av A-reservene skal først til Lillestrøm for å spille 3. divisjonskamp mot LSK 2 kl. 13.00 i dag.

Vi reiser vestover med en 18-mannstropp. 

Tropp: Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Sivert Westerlund, Herman Haugen, Nicolai Fremstad, Akinshola Akinyemi, Edvard Race, Jakob Nyland, Håkon Hammer, Teo Haltvik, Markus Karlsbakk, Even Bydal, Markus Johnsgård, Enoch Banza, Sander Werni, Markus Aanesland, Andreas Helmersen, Mame Ndiaye

Neste hjemmekamp fredag 29. oktober - gode tilbud i TicketCo

Neste hjemmekamp spilles førstkommende fredag mot Ranheim kl. 18.00. Billetter til kampen ligger ute for salg i billettappen. Der kan du også finne mange gode tilbud på sesongkort 2022, billodd, Raufossboka, skjerf - og tilogmed gavekort. Kjøper du billetter til de tre siste hjemmekampene får du skjerf eller billodd på kjøpet! Ta en kikk på alle de gode tilbudene på TicketCo HER

Kampen mot Bryne vises på Discovery+/Eurosport - og kan høres på lydstream på Radio Toten/Direktesport OA. Kampstart er kl.15.00.

Vi oppdaterer som vanlig i sosiale medier - vi gleder oss!

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: