Knuste Bryne

Vi fikk en herlig start på kampen med to strålende scoringer før halvtimen spilt, Bryne reduserte før pause, men vi hamret inn to scoringer til i andre omgang og lagde "mølje" av Bryne!

Vi åpnet med høyt press, pønsj og trøkk. Markus Aanesland hadde flere gode løp på venstresiden, og var sammen med Jakob Nyland stadig frampå. Jakob fikk en mulighet til å legge an, etter pent legg fra Teodor Haltvik og smeller ballen knallhardt i mål! Gutta får ny energi av scoringen, og to minutter senere får Andreas Helmersen en dobbelsjanse som Bryneforsvaret avverger. Herman Kleppa plukker opp en retur, og legger inn i feltet, der ligger både Mame Ndiaye og Teodor Haltvik - sistnevnte vinner "hodeduellen" og nikker ballen i mål!

Vi har deretter flere store målsjanser ved både Helmersen og Kleppa som begge spilles nydelig fri, men som ikke får skikkelig kontroll på skuddene sine. Bryne får sin redusering før pause ved vår gamle kjenning Thierry Dabove, som smyger seg forbi og får "rattet" inn 2-1.

Andre omgang er bare noen minutter gammel da Andreas Helmersen på nytt spilles fri av Mame Ndiaye - drar seg forbi og skyter hardt i tverrliggeren! Bryne har mye ballinnehav, men vi er tøffe foran mål. Vi får et frispark på 30 meter etter at Helmersen blir taklet - Herman Kleppa legger et klassefrispark som når fram til hodet til Helmersen, og som ekspederes i mål via hodet til trønderen!

Herman Kleppa løper fra hele Jæren aleine, og smeller av ei kanonkule, den går dessverre i metallet! Litt senere i omgangen får vi frispark i meget god posisjon. Herman Kleppa skyter godt og knallhardt igjen- den går også i stolpen!

Sander Werni putta 4-1 etter et strøkent Raufossangrep rett før slutt! Med herlig oppspill fra Markus Karlsbakk og Even Bydal.

Bryne presset hardt mot slutten av kampen, men klarte ikke å utfordre forsvaret vårt der Nico Fremstad og Edvard Race regjerte sammen med våre to stødige backer Sivert Westerlund og Herman Kleppa. Hele laget jobbet hardt og godt begge veger i kveld, og Mame Ndiaye var like sterk defensivt som offensivt.

Jærbuene slapp tross alt billig unna på Nammo i kveld her kunne det blitt scora mange flere gule mål!

Kvelden avsluttes som seg hør og bør med Kaisers Orkester på Nammo Stadion!