Ny utfordring på Strømmen

Lørdag er det klart for et nytt oppgjør mot Strømmen. Vi har kommet til den 22. serierunden, og er i den definerende sluttfasen av årets obosligasesong med ni kamper igjen å spille.

Strømmen kan i likhet med oss vise til flere sterke kamper og gode prestasjoner i høst. I forrige runde gjorde de en knallsterk bortekamp mot Øygarden på Sotra og vant 4-1, tidligere har de blant annet slått Hamkam, Sandnes Ulf og KFUM. Strømlingene er aller best på sin hjemmebane, og det blir en skikkelig tøff kamp i morgen mellom to lag med relativt lik spillestil.

Slik gikk det i forrige oppgjør i august

Treningsuka har vært preget av store mengder snø, men vi har fått gjennomført gode treningsøkter. Håkon Leine er på beina igjen, etter at ryggen slo seg vrang forrige uke. Ellers er skadesituasjonen uforandret for brødrene Simenstad og Oskar Løken, og nykommer Jakob Nyland Ørsahl er fortsatt hjemme i Molde og mottar behandling.

Som hver eneste kamp i obosligaen handler det også denne kampen om å komme ut med nok energi og glød fra start. Det handler hele tiden om å mobilisere mest og best for å få med seg alle poengene.

Vi har trua! Kampstart er kl. 14.00 og den vises som vanlig på Eurosport/Dplay og lydstream finner du på direktesporten i OA og på Radio Toten.

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: