Poengdeling i intens kamp

Det ble noen intense sluttminutter i mandagens kamp mot Strømmen på Nammo.

Raufoss – Strømmen 1-1 (0-0)

I de første ti minuttene av kampen var det veldig jevnt mellom lagene. Kampen var helt åpen, og slik holdt det seg i hele førsteomgangen. En periode rundt kvarteret spilt var det noen halvsjanser begge veier, men første halvdel av førsteomgang bar preg av lite farligheter.

Da det nærmet seg halvtimen spilt, skjedde det dog litt. I 27. minutt sendte Kristoffer Nessø en fin pasning til Ryan Doghman foran mål, som prøvde seg på et skudd, men det ble med forsøket. Like etter 30 minutter spilt gjorde Edvard Race alt riktig og fikk satt ballen i mål, men en liten offside gjorde at målet ble annullert.

Forsvaret til Raufoss jobbet godt gjennom hele førsteomgangen, så godt at det var sjelden Lauvli var borti ballen. Sånn sett var det Raufoss som kanskje utrettet mest i den jevne omgangen, da Strømmen-keeper Simen Lillevik Kjellevold hadde hakket mer å gjøre. Likevel sto lagene likt, hvilket pauseresultatet på 0-0 også tilsa.

De første minuttene av andreomgangen fortsatte litt i samme dur som i første. Det var helt til Raufoss satt på gassen, fra rundt 50. minutt. I 52. minutt sendte Emil Breivik en nydelig pasning gjennom til Doghman foran mål, noe som ga sistnevnte en kjempesjanse til å sende Raufoss i ledelsen. Trykket fra de gulkledte fortsatte de neste ti minuttene.

I de påfølgende ti var det imidlertid Strømmen som sto for overskriftene. I 60. minutt måtte Lauvli diske opp med en nydelig redning i full strekk, da han reddet den største sjansen til bortelaget hittil i kampen. To minutter senere gjorde slurv fra Belli at alle med Raufoss-hjerter satt med det i halsen, men heldigvis ble det dårlig utnyttet av Strømmen. I 69. minutt gikk det derimot verre. Strømmens Lasse Nordås satte en merkelig scoring, hvor de fleste regnet med at han skulle sende innlegg i motsatt retning, men i stedet satt han ballen i motsatt hjørne for Lauvli. Der var ingen med på notene, noe som resulterte i 0-1.

Scoringen gjorde at Raufoss presset på for å komme tilbake i kampen. Og det skulle ikke gå mer enn ti minutter etter Strømmens scoring, i det 79. minutt, før de lyktes. Etter flere ivrige forsøk, og litt kaos foran mål, kjempet Gard Simenstad til seg ballen utenfor feltet og slo bestemt inn foran mål. Der sto Håkon Leine, som styrte ballen inn i nettet og sørget for en deilig utlikning.

Raufoss ga seg ikke med det, og opprettholdt presset. Flere ganger var det utrolig at ikke Raufoss-gutta klarte å gå opp i ledelsen. En voldsom sluttspurt, som kunne fortjent tre poeng. En sliten gjeng måtte likevel ta til takke med 1-1 da dommeren blåste av.