Mjøndalen på torsdag

På torsdag kl. 18.00 er det klart for ny match i OBOS-ligaen. I den 13. serierunden er det bruntrøyene fra Mjøndalen som gjester Nammo Stadion!

Annonse:

Det blir moro å få Mjøndalen tilbake til Nammo Stadion! Lagene møttes sist i OBOS-ligaen i 2016-sesongen. Vi slo dengangen de brune 1-0 på hjemmebane, og spilte 1-1 på Consto Arena i returoppgjøret.

Det er såvidt vi kan se ingen spillere på dagens Mjøndalen-lag som spilte disse kampene, men hos oss var Ole Kristian Lauvli og Nicolai Fremstad med. På torsdag får vi imidlertid gjensyn med Mathias Belli Moldskred, Herman Kleppa og Ole Amund Sveen som alle tre har vært Raufoss-spillere, og som nå spiller i brunt. 

Mjøndalen rykket ned fra Eliteserien i fjor høst, etter at de over flere sesonger hadde klart å holde seg oppe med et nødskrik. Laget har en lang og stolt historie, og har hevdet seg i Norsk fotball siden 1920-tallet. Bruntrøyene har helt siden 2006-sesongen hatt samme trener i Vegard Hansen, og har siden 2009 for det meste figurert i OBOS-ligaen, men spilte Eliteserie tre sesonger på rad før de altså rykket ned i fjor. Laget hadde en forrykende start på årets seriespill i vår, men har falt litt sammen i flere kamper på rad, likevel innehar de brune 4. plassen på tabellen etter 12 serierunder. 

Det er definitivt et godt fotball-lag vi møter på Nammo Stadion på torsdag.

Gode er vi også! Vi kommer fra et fyrverkeri av en fotballkamp mandag kveld i Sandnes med 4-1 seier! Gutta kom seg trygt hjem med fly tirsdag ettermiddag, og bør være "stinne" av selvtillit etter den sterke prestasjonen. Nå handler alt om å restituere godt og omstille seg mellom kampene, som kommer tett som hagl. 

Det er også ventet at flere spillere blir tilgjengelige igjen i dagene og ukene som kommer, og det trengs med henblikk på det tøffe kamp-programmet.

Johnsen ser framover.jpg
Christian Johnsen og Raufossgutta ser fram til et tøft kamp-program i sommer og høst. (Foto: Marius Mykleset)

 

Kampene: Sjekk her for oversikt

 

Billettsalg på TicketCo og i billettluka på Nammo Stadion

 

Vi håper å se DEG i gult og svart på kamp torsdag kveld! Heia Raufoss!

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 05.07.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset