Fullt fotballkjør i juli!

Vi skriver juli, og fotballsommeren ligger foran oss! Kampene kommer tett og det er mye å se fram til! A-lagsgutta skal spille hele sju kamper den neste måneden, fire på bortebane og tre solide godbiter hjemme på Nammo Stadion!

Annonse:

Først ut er møtet med Sandnes Ulf på Øster Hus Arena i Sandnes førstkommende mandag 4. juli. kl. 18.00. Det blir en tøff bortekamp og vi krysser fingrene for at SAS-flyet går som planlagt søndag ettermiddag. Vi har nå fått på plass igjen noen av våre spillere som har vært skadd og syke, men fremdeles er Andreas Helmersen, Jakob Nyland og Sivert Westerlund ute ei stund til. Tobias Sagstuen Andersen er også småskadd for tiden, mens Even Bydal, Teo Haltvik  og Emile Dadjo alle hangler med virussykdom og må stå over denne runden.

Vi har reservekeeper Rino Lund Johnsen på gang igjen, sammen med Magnus Fagernes, Erik Frøysa og Mame Ndiaye, samt Trygve Løberg som er tilbake fra utlån i Gjøvik Lyn.

Vi mønstrer en 17-mannstropp til mandag, vi har en god gjeng spillere som drar lasset sammen uansett hvem som spiller. Det er en stor styrke for laget vårt at vi har så mange jevngode spillere.

Oversikt kampene framover -  kom på kamp!

 

Torsdag 7. juli kl.18.00 Raufoss Fotball - Mjøndalen Billetter

Søndag 10. juli kl.15.00 Stjørdals Blink - Raufoss Fotball

Mandag 18. juli kl.18.00 Raufoss Fotball - Brann Billetter

Søndag 24. juli kl.15.00 Skeid - Raufoss Fotball

Onsdag 27. juli kl.19.00 Fredrikstad FK - Raufoss Fotball  (utsatt kamp fra juni)

Søndag 31. juli kl.15.30 Raufoss Fotball - Sandnes Ulf  Billetter

Vil ditt lag eller forening være våre gjester på hjemmekampene i OBOS-ligaen?

 

I samarbeid med Aktiv Gjøvik Land Toten  inviterer vi til at fotball-lag eller andre lag og foreninger fra hele regionen kan komme å være våre gjester på hjemmekamper resten av sesongen. Det gjelder for grupper på inntil 25 personer. Du må da søke for din "gjeng". Send litt informasjon om hvem dere er, hvor mange dere er, samt en liten begrunnelse på E-post til [email protected]ll.no

Vi trekker ut en gruppe til hver hjemmekamp.

 

Husk å levere ditt OBOS-tips HER

Kampene vises som vanlig på Eurosport/Discovery + - og det blir dekning fra Radio Toten/Oppland Arbeiderblad med lyd fra de fleste kampene.

Vi håper å se DEG på kamp gjennom sommeren! Heia Raufoss! 💛🖤

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.07.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset