Klare for Asker på lørdag

Vi har fått en optimal start på høstsesongen med to seire hjemme på Nammo Stadion. Sist uke har også vært begivenhetsrik med to nye gutter inn i laget, Mathias Flo (21) og Oskar Løken (19) - i tillegg til resigneringen av Marius Alm (19).

Takket være rask ekspedering i NFF er både Mathias Flo og Oskar Løken allerede spilleklare for Raufoss Fotball, og høyst sannsynlig er de også å finne i spillertroppen til trener Christian Johnsen til den 15. serierunden mot Asker.

Sist vi møtte Asker endte oppgjøret 0-0 på Nammo Stadion, kampen huskes nok best fordi det var i den kampen vi fikk halvparten av alle de gule kortene vi har fått til nå...

Les: Kort-bonanza på Nammo Stadion

Asker har mange gode spillere med lange og solide CV'er, vi kan nevne Thomasz Sokolowski, Kenneth Udjus, Balal Arezou og Alexander Solli, sistnevnte som vi jo kjenner fra spill hos oss i 2016. Gutta fra Asker har bare tapt tre kamper i årets sesong, har vunnet fire og spilt hele sju uavgjorte. Den statistikken forklarer hvorfor de befinner seg nede på 8.plass med 19 poeng - på en tabell der lagene forøvrig ligger "tett som hagl".

Raufossgutta er definitivt på offensiven, og har scora åtte mål på de to siste kampene, dyktig anført av kapteinsduoen Nome og Onsrud. Det er bare å henge på utover høsten, den kommer til å bli underholdende!

Les: Målfest mot Vålerenga 2

Vi har fremdeles Papa Sow og Armin Aganovic ute, mens Ryan Doghman og Steffen Hjelmtvedt begge nå meldes "hele" igjen.

Vi håper å se mange supportere på Føyka Kunstgress i Asker lørdag 5. august kl. 16.00. Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: