Jakob blir endelig Raufoss-spiller!

Endelig er Jakob Nyland Ørsahl (19) klar for Raufoss! Han var innom en snartur i fjor høst, men skade stoppet han da. Nå er han imidlertid klar for tre år i gult og svart.

Annonse:

Jakob er en talentfull spiller, som kommer fra Molde - og har hele tiden spilt for de blå og hvite. Han debuterte for Molde FK som 17-åring i en cup-kamp mot Sunndal hvor han også scoret to mål. Siden har han spilt 50 kamper for Molde 2, og vært på benken i noen eliteseriematcher. I fjor ble han lånt ut til Notodden i PN-ligaen, og spilte 8 kamper der før han etter planen skulle videre til oss på mer utlån på høsten. Han ble imidlertid skadd, så han reiste etterhvert hjem med uforettet sak.

De siste ukene har han trent her på Raufoss, han spilte i kampen mot Stabæk 19. februar. Vi har blitt enige med Molde om en overgang, ettersom han hadde noen måneder igjen av kontrakten sin der.

Vi ser fram til å bli enda bedre kjent med Jakob, som kan bekle mange roller på banen - han har spilt både back, sentral midtbane og indreløper.

Han har skrevet på en treårskontrakt, og vi ønsker Romsdølen velkommen til Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: