Håkon Hammer forlenger!

Midtbane-eleganten vår, Håkon Butli Hammer (22) forlenger kontrakten sin med ytterligere et år, og blir dermed Raufoss-spiller ut 2024!

Annonse:

Håkon kom fra Nardo i PN-ligaen sommeren 2021. Han gikk rett inn på laget og har preget OBOS-ligaen fra første stund og har allerede blitt en sentral spiller for oss på Raufoss. Han kom samtidig med Markus Johnsgård og Akisola Akinyemi og signerte en 2,5- årskontrakt, ut 2023.

Slik presenterte vi tre nye inn i 2021

Håkon er tvers igjennom profesjonell og bidrar på og utenfor banen med å sette de standardene vi ønsker og trenger for å utvikle oss.

Håkon er en viktig brikke i lagbyggingen vår de neste to årene. Han holder høy kvalitet på alle treninger og i alle matcher. Håkon er en ledertype, og et forbilde for hele klubben med sin profesjonelle innstilling til å alltid ville utvikle seg, både på og utenfor banen.

— Jørgen Wålemark, hovedtrener Raufoss Fotball

Trives på Raufoss - spår en spennende sesong

- Jeg har stortrivdes her på Raufoss. Jeg har blitt godt tatt imot av spillergruppa, trenerne og folka rundt, og i tillegg tatt steg som fotballspiller, sier Håkon til Raufossfotball.no

Hvordan ser du på laget nå og sesongen som kommer?

- Det blir en spennende sesong! Jeg tror vi kan bite godt fra oss og det er mye kvalitet i troppen. Med en god oppkjøring vil vi være godt rustet for en god sesong.

Hvordan ser du på kommende sesong for egen del?

- Jeg ønsker at neste år blir et bra år prestasjonsmessig både for meg og laget. Særlig vil jeg utvikle det offensive spillet mitt så jeg blir mer truende for motstanderen. Må klare å score minst ett mål i år!

Hvorfor velger du å forlenge kontrakten din med 1 år?

- Fordi jeg trives ekstremt godt her. Vi har en spennende spillergruppe med sterk treningskultur som jeg tror er bra for de aller fleste som ønsker å bli god. I tillegg er det mange fine folk i og rundt klubben som bidrar til et godt miljø.

Når en av våre mest sentrale spillere det siste året velger å forlenge, er dette et viktig signal på at han har tro på prosjektet og klubben! Det kan vi like!

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 08.01.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset