Tre nye spillere inn

Tre nye spillere har kommet inn portene til Nammo Stadion det siste døgnet. Vi kan ønske Håkon Butli Hammer, Akinsola Akinyemi og Markus Johnsgård velkommen!

Annonse:

Vi gleder oss til å bli kjent med våre tre nye spillere!

Håkon Butli Hammer er 21 år, og kommer nå fra Nardo i PostNord-ligaen. Trønderen karakteriseres som en spennende og elegant midtbanespiller. Håkon har fortid i SalMar Akademiet i Rosenborg, og har senere også spilt for Skeid og Byåsen som seniorspiller. Han har nå skrevet kontrakt på 2,5 år, ut 2023

Akinsola Akinyemi er 28 år, har gått gradene i Vålerenga-systemet, og har gjennom seniorkarrieren spilt for Grorud, Fredrikstad og Sandnes Ulf i OBOS-ligaen. Den høyreiste og erfarne stopperen har også vært i Bulgarsk toppserie, og har også vært en periode innom toppserien i Israel under koronaen. Akinsola har skrevet på en kontrakt ut inneværende sesong.

Markus Johnsgård er 22 år gammel, fra Senja. Nordlendingen har spilt for Senja i 2. divisjon, og har stort potensial. Indreløperen har vært hos oss på et treningsopphold for et par uker siden, og har skrevet en kontrakt på 2,5 år ut 2023.

Tre spillere sterke spillere som vi har forventninger til i Raufossdrakta utover høsten! 

I tillegg til at Marius Alm har forlatt Raufossgarderoben etter nesten sju år, har også Mikkel Frankoch reist hjem til Danmark og Tobias Hestad har også avbrutt sin utlånskontrakt. Begge i full overensstemmelse med klubben. Vi ønsker alle tre alt godt videre.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 31.08.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset