Gutta til Grimstad: Flere poeng å kjempe om!

Det gjenstår to runder av OBOS-ligaen - og vi er sikret spill i OBOS også neste sesong, Selv om vi ikke lengre kan nå topp seks er det fremdeles mulig å klatre oppover på tabellen!

Annonse:

Christian Johnsen & co setter kursen for Grimstad og match mot FK Jerv på Levermyr stadion lørdag kl. 15.00. Det betyr kamp på naturgress, og det kan jo være litt av hvert nå så langt ut i november.

FK Jerv kjemper i toppen, og ligger på 3. plass med 51 poeng, det står kun mellom FK Jerv og Fredrikstad om denne plassen. Begge lagene er allerede sikret sluttspill.

Det har lugget litt for sørlendingene de siste kampene med to uavgjorte og et tap. Vi slo Jerv 3-0 hjemme på Nammo Stadion i juni, frisk opp hukommelsen HER

Troppen har slitt litt med småskader og sykdom den siste tiden, og i tillegg til langtidskadde Gard Simenstad er Emile Dadjo, Teodor Haltvik og Jakob Nyland ute med skader denne runden.

Vi forbereder oss på å fremstå voksent i flere spillfaser, spesielt foran begge målene – samtidig så ønsker vi å spille med stor løpskraft og intensitet, som jo er "oss".

— Christian Johnsen, trener

- Vi har trent som normalt siste uka og har en gruppe med fin energi og har hatt  gode treninger, sier Christian Johnsen.

Det er fortsatt seks poeng å kjempe om, og best mulig tabellplassering har mye å si både for klubben og for laget.

Husk å levere ditt OBOS-tips HER

Kampen vises på Discovery+/Eurosport og OA/Radio Toten kjører kommentatorlyd som vanlig. Noen supportere tar også turen sørover til Grimstad, det settes stor pris på!

Billettene til årets siste seriekamp mot Åsane ligger ute på TicketCo og vi håper å se deg med hjerte i gult og svart på Nammo Stadion neste lørdag den 27. november! Alle barn og unge under 20 år har gratis inngang. 💛🖤

Billetter finner du HER

Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.11.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset