Tre nydelige pinner!

FK Jerv kom til Raufoss med mye selvtillit. De åpnet også bra - men så tok vi over. To scoringer signert Andreas Helmersen i løpet av tre minutter på tampen av første omgang ble helt avgjørende! Vi vant tilslutt oppgjøret 3- 0.

Det var Jerv som åpnet best, men etter 15-20 minutter var det mer og mer gult og svart på Nammo i kveld. Markus Aanesland kom seg forbi på kanten gang etter gang, men vi fikk ikke ordentlig fart på avslutningene. Herman Kleppa jaget også fra sin backplass og serverte strøkne pasninger. Andreas Helmersen var også sentral i oppbyggingen av angrepsspillet - midtbanen med Nico Fremstad i den dype rollen sammen med Karlsbakk og Haltvik var påskrudd så det holdt. Mot slutten av andre omgang får vi corner - lekkert lagt av Heman Kleppa - Teo Haltvik stusser ballen videre, og Andreas Helmersen nikker ballen i mål. Tre minutter senere får vi en helt identisk situasjon - og Kleppa og trønderbataljonen gjentar seg selv! De to første offisielle gule og svarte scoringene til "Helmers"!

Med 2-0 ledelse var det gutter med selvtillit som entret banen til andre omgang. Nydelig fightervilje i bakre femmer med Lauvli som sjef. Jerv hadde et par store muligheter, men det ble avverget med bravur!

3-0 var det Mame Ndiaye som besørget, Teo Haltvik var også servitør på denne scoringa i det 67. spilleminutt, da han dribler seg gjennom og finner Mame.