Gatelaget er igang!

Tirsdag 20. april 2021 blir en merkedag for oss i Raufoss Fotball: Vi hadde offisiell åpning for Gatelaget, og vår aller første trening sammen med spillerne!

I tillegg til 9 spillere hadde vi også besøk av interesserte gjester fra Fagrådet for Rusfeltet, sammen med daglig leder i Fotballstiftelsen, Arne Knoph.

Vi har forberedt oss lenge på å kjøre i gang Gatelaget, og vår  styreleder Asgeir Sveen har over lang tid samarbeidet med Fotballstiftelsen, andre gatelag og kommunene i regionen for å legge til rette for tilbudet.

Vi har satt på mange gode krefter for å styrke strukturen rundt tilbudet, og Jarl Andrê Storbæk er hovedtrener, med seg på feltet har han Tommy Fyhn, som også har ansvaret for alt utstyr til laget. 

Hege Teig koordinerer tiltaket, og har god hjelp av mange frivillige krefter i klubben - det skal både lages god lunsj og vi kjører "Totenrunden" med buss for å hente spillere, og kjører de hjem etter trening. Alt utstyr vaskes og ordnes mellom treningene.

Gatelaget skal trene tirsdager og torsdager, og etterhvert som det åpnes opp for det, blir det selvsagt også kamper mot andre gatelag rundt om i landet.

Det var formidabel innsats fra alle på den aller første treningen - og enda flere spillere forventes å møte de neste ukene. Våre gode støttespillere fra kommunene var også med i solskinnet på Nammo Stadion.

Alle involverte fikk mye skryt på åpningen, og både Rusfeltet, Fotballstiftelsen og Oppland Arbeiderblad har i dag lagt ut flotte artikler om oppstarten. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Rusfeltet.no - Kraften i fotballen les HER

Fotballstiftelsen/Gatelagsportalen finner du HER

Oppland Arbeiderblad (pluss-sak for abo.) finner du HER

Teig og Knoph
Koordinator Hege Teig sammen med Arne Knoph fra Fotballstiftelsen.

 

Raufoss sitt gatelag er et lavterskeltilbud for mennesker med rusrelaterte problemer, uavhengig av kjønn, etnisitet og seksuell legning. Alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus kan delta. Vi skiller ikke mellom jenter og gutter og har ingen aldersgrense. Alle er velkommen!

Du finner utfyllende informasjon HER

Ta kontakt med koordinator Hege Teig om du vil vite mer om tilbudet - og gjerne om du kan tenke deg å bidra som frivillig. Vi har god bruk for flere hender.

Mail: [email protected]

Mobil: 992 53 555 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: