Før kampen mot Mjøndalen

Det er god stemning på Raufosstreningene - og nå starter alvoret, men vi håper gutta tar med seg både høy tenning og godt humør inn i seriepremieren mot Mjøndalen mandag kl. 17.00!

Annonse:

Etter søndagens trening tyder mye på at Nicolai  Fremstad igjen er klar for å spille match, og muligens går rett inn i Jørgen Wålemarks startoppstilling i sesongpremieren på Consto Arena. Nico - som hadde en flott sesong i fjor- har vært ute med skade i hælen i mange uker. Men de siste fjorten dagene har han vist solide takter på treninga.

- Nico er høyaktuell, sier Jørgen, uten at han vil bekrefte Fremstads plass fra start mot Mjøndalen.

- Jag trenger lite mere tid på å fundera, sier svensken bestemt.

Slik tror vi «laget» blir

Ut fra de to siste treningene i påsken - lørdag og søndag – tror vi Wålemark velger følgende:

I mål: Ole Kristian Lauvli. Den bakre treeren: Adrian Hansen, Jamal Haruna og Kristoffer Hay.

På ving-backene velger han nok svenske Fors på høyresiden. En flott spiller som har imponert gjennom vårsesongen, Derimot er ikke valget på venstresiden like krystallklart. Velger man det sikre så er det Jacob Nyland. Men ønsker man mere offensive takter så ligger Jan Inge Lynum  an til å ta den plassen. Han har større fart og er mere angrepsvillig enn Jakob Nyland. Et tredje alternativ er Oliver Rotihaug (eks Bryne).

På midten er det litt åpent i den dype rollen, Eduards Emsis er ikke endelig avklart, og det kan åpne for at Nicolai Fremstad trer inn i den dype rollen med Sander Nordbø og Ryan Lee Nelson som indreløpere. Det betyr at 17-åringen Engebakken må hvile fra start.

Nicolai Fremstad har vært ute i flere uker med skade i hælen, men er nå fit-for-fight igjen. Inn i dag har også vår gamle kjente Marius Alm kommet, overgangen er klarert og hadelendingen er med i troppen nedover til Mjøndalen.

Marius Alm er klar

Hustad - en joker

Erlend Hustad blir en joker i Raufoss-mannskapet denne sesongen. Den solide kraftspissen har vært matchet forsiktig gjennom vinteren, men har vist fin framgang. Han åpnet scoringskontoen i generalprøven mot Kjelsås.

Hvem Wålemark kjører som makker til Hustad er mere åpent, James Ampofo har vært foretrukket, men Andreas Østerud har vist fin stigning. Begge to vil være gode valg.

Dette laget bør være godt nok til å fighte om poengene mot bruntrøyene. MIF-kapteinen Ole Amund Sveen gleder seg neppe til å møte gamle lagkamerater. Det blir en tøff batalje på Consto mot et MIF-mannskap som ikke blir regnet blant toppene denne sesongen. Men seier i treningskampene mot SIF og Odd viser at laget har kapasitet. En helt åpen sesongpremiere med andre ord. Tar du ikke turen til Mjøndalen, ser du kampen både på TV2 Play og på Direktesport.

Tipp resultatet og vær med i trekningen av billetter Raufoss - VIF

Troppen mot MIF

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Adrian Hansen, Torjus Engebakken, Oliver Rotihaug, Eduards Emsis, Andreas Østerud, Ryan Lee Nelson, Erlend Hustad, Nicolai Fremstad, Jamal Deen Haruna, Oliver Rotihaug, Jakob Nyland Ørsahl, Kristoffer Hay,  Sander Nordbø, Kodjo Somesi, James Ampofo, Victor Fors, Yaw Agyeman, Kebba Badjie, Marius Alm

plakat Mjøndalen.jpg

Runden spilles slik:

Kl 17.00

Vålerenga – Sogndal

Mjøndalen-Raufoss

Aalesund-Stabæk

Moss-Lyn

Åsane-Levanger

Bryne-IK Start

KIL- Ranheim

Sandnes Ulf -Egersund.  

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 31.03.2024
Skrevet av: Tom Løkken/Anne Thoresen Foto: Marius Mykleset Plakat: Kjersti H. Jakobsen