Marius Alm er tilbake på Nammo Stadion!

Godeste Marius Alm (26) fra Moen på Hadeland er (endelig) tilbake i gult og svart - i første omgang på en kontrakt med varighet ut året.

Annonse:

Stopperen gikk i sin tid gradene i Raufoss Fotball, og kom som 16-åring til klubben i 2015 for å spille interkrets juniorfotball. Han debuterte for A-laget i 2015 også, men slo ikke igjennom skikkelig som senior før i 2017-sesongen. Treningstalentet utviklet seg til å bli en kompromissløs og smart stopper, som fra 2017-sesongen og til han dro videre fra Raufoss i august 2021 var en av våre viktigste spillere, med 110 A-kamper.

Marius Alm med drakta 77.jpg
Litt bredere over skuldrene - Marius er tilbake med nr. 77 på ryggen. (Foto: Marius Mykleset)

På de drøye tre årene som har gått, har Marius vært innom KFUM, Kristiansund og Hødd. Han står nå bokført med totalt 97 kamper i OBOS-ligaen, fire i Eliteserien og en rekke NM-kamper og kvalik-kamper.

Les også sak i Oppland Arbeiderblad

Han er utvilsomt en erfaren herremann som kjenner "gamet". Det er også sportssjef Fredrik Greve Monsen bevisst på når han nå henter tilbake sin gamle lagkompis:

- Vi vet hva vi får når vi nå signerer Marius. Han kjenner klubben og folka våre godt etter sine godt og vel sju sesonger her. Han er erfaren på dette nivået og vil tilføre oss enda mer guts og lederegenskaper, sier Greven.

Vi som husker beinhard innsats og euforiske feiringer med "Supermann" ser fram til mer moro!

I skrivende stund er ikke overgangen endelig bekreftet - men vi håper og tror at han er i troppen som møter Mjøndalen i serieåpningen mandag på Consto Arena kl. 17.00.

NB! Overgangen er i boks! Søndag kl. 17.30 er alt godkjent. Raskt levert fra både forbund og klubbene.

Godt å ha deg tilbake, Marius! 💛🖤

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: