Back in business

Etter en lang vinter er det endelig klart for seriestart! We are back in business, i det gode selskap i OBOS-ligaen. På søndag kl. 15.00 braker det løs!

Serieåpningen mot Nest-Sotra spilles på gress, eller kanskje mer riktig beskrivelse: forløperen til gress, på Ågotnes idrettsanlegg på Sotra. 

Der møter våre menn et lag som de siste ti sesongene har etablert seg i Norsk toppfotball, først som et topplag i 2. divisjon, før de tok steget opp i OBOS-ligaen for første gang i 2014. I fjor kapret de 6. plassen i OBOS-ligaen og fikk spille kvalik til Eliteserien. 

Les mer om Nest-Sotra i Martine Markussens "Sniktitt på motstanderne del 1"

Vi forventer oss et tøft møte med Nest-Sotra ute i havgapet på strilelandet utenfor Bergen. Det gjelder nå å få fram det aller beste i det unge mannskapet vårt hver eneste helg. Dette vil kreve selvtillit og beinhardt arbeid fra både spillere og trenere gjennom hele sesongen, men også for oss som klubb. Det er helt avgjørende for mentaliteten i laget at vi står sammen og tar fighten sammen med gutta hele vegen.

Vi trenger hele klubben med på laget. Vi vinner sammen, og vi taper sammen.

— Christian Johnsen, hovedtrener

Supporterklubben 2830 - Gul og svart tar turen over fjellet lørdag med buss, og det er fremdeles noen plasser ledig. Ta kontakt med Kristoffer Myhre Sandvik på telefon: 930 88 248

OBOS-ligaen og Eliteserien vises på Eurosport player også i 2019, og det kreves abbonnement for å få sett kampene på TV. Kampstart på søndag er kl. 15.00.

Vi er klare, gutta er klare - og vi gleder oss alle til en forrykende serieåpning!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: