400 nye billetter til cupkampen 12. mars!

NFF har godkjent våre ståtribuner til 4. runde-kampen mot Strømsgodset lørdag 12. mars! Det betyr at vi kan doble kapasiteten og 800 får plass i Raufoss Storhall.

Annonse:

Fra før har vi solgt 200 sitteplasser til hjemmefansen, og 200 ståplasser til Godsets supportere. Disse billettene ble revet bort på veldig kort tid!

På onsdag 2. mars kl. 12.00 slipper vi altså nye 200 sitteplasser og 200 ståplasser, og alle disse billettene er forbeholdt hjemmepublikummet.

Våre fantastiske frivillige i den såkalte dugnadsgjengen har påtatt seg jobben med å lage ståtribunene, og har fått konstruksjonen og plassering godkjent av NFF tidligere denne uka.

Pris for sitteplasser er kr. 250, ståplass kr. 200. Sesongkort, frikort og/eller rabatter gjelder ikke til denne kampen. 

Lenke til billettsalg: TicketCo

Spørsmål og henvendelser kan rettes til: [email protected]

Presse som skal dekke kampen bes sende søknad om akkreditering så snart som mulig, og senest 48 timer før kamp. Det er begrenset med plasser. Søknad sendes: [email protected]

NB! Noen av disse billettene vil bli reservert for våre partnere på forhånd - så du må være rask på labben på onsdag for å sikre deg dine billetter!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.02.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad (design)