Vi spiller om poeng igjen - til helgen!

Fotballferien er over. Vi skal spille om poeng igjen på Nammo Stadion til helgen. På lørdag tar våre gutter i 3. divisjon imot Steinkjer kl. 14.00 - på søndag er det klart for OBOS-liga og den 14.serierunden mot Jerv kl. 18.00.

Alle fotballentusiaster kan nå glede seg til helgen. Våre rekrutter er først ut, og vi tipper ferien har gitt nytt overskudd for unggutta våre. Både Amund Møllerhagen, Sæha Heirati og Tobias Sagstuen Andersen har spilt med A-laget mot Gjøvik-Lyn og HamKam i uka som gikk, og har vist bra saker. De får selskap av flere av sine lagkamerater fra U19 til møtet med Steinkjer samt noen A-reserver, inkludert Emile Dadjo som fortsatt soner for det røde kortet han fikk mot Ull/Kisa. 

På søndag tar vi imot Jerv fra Grimstad. Erfaringsmessig har sørlendingene et fysisk tøft lag, hittil i 2019 har de ikke lykkes 100 % og har hatt mange poengtap med hele seks uavgjorte matcher. De står bokført med tre seire og har tapt fire. Dermed ligger de på 11. plass på tabellen så langt.

Trener Christian Johnsen og Raufossgutta vet imidlertid bedre enn å la seg lure av tabellposisjoner. Det er ingen grunn til å verken "ta av" eller slippe seg ned i dette selskapet der alle lag kan slå alle. 

Det er all mulig grunn til å forvente seg minst 90 minutter med spenning på stadion på søndag, og all mulig grunn til å befinne seg på tribunene i gult og svart!

Vi har å gjøre med en meget god motstander som har flere års erfaring fra nest øverste nivå i Norsk toppfotball med sterke tabellplasseringer. Laget trenes på fjerde året av den meritterte treneren Arne Sandstø. Det kan se ut som at målfarlige Chuma Anene har reist tilbake til FC Midtjylland nå i sommer, han har vært på utlån til Jerv i vårsesongen og har puttet fire mål.

 

Velkommen til Nammo Stadion!

 

Annonse fra Obos-ligaen: