Vennskapelig duell

Førstkommende lørdag 25. februar klokka 14.00 er det duket for årets obligatoriske treningskamp mellom Raufoss Fotball og Nybergsund/Trysil. Nytt av året er nå at de to tidligere lagkameratene i gult og svart, Jarl Andre Storbæk og Christian Johnsen leder hvert sitt lag.

Annonse:

Jarl Andre la fotballskoene på hylla i fjor etter sesongslutt, og er nå ny hovedtrener for "Sundet". Han har spilt i moderklubben de to siste sesongene, etter en lang og god karriere i norsk toppfotball. Som kjent spilte han for Raufoss gjennom fire sesonger fra 2000, og har "innpå" 200 kamper i Raufosstrøya. Sammen med Christian Johnsen var han i flere år med på  å lage magiske fotballøyeblikk for oss Raufossinger.

På lørdag skal de altså konkurrere mot hverandre i Raufoss Storhall. Sundet har sikret seg Christopher Lund Tronhus som i fjor var vår meget gode andrekeeper, Remond Mendy er også en gammel kjenning som fremdeles spiller for Trysilklubben. Videre har Eivind Fallet vendt hjem fra spill i Elverum, og  danske Anders Holstrup (Søderjyske)  har kommet til. 

Sundet har spilt tre treningskamper hittil i år, tapte 2-1 mot Kongsvinger, tapte 3-0 mot HamKam, og ble slått med 4-1 av Notodden.

Nybergsund/Trysil er også en av våre motstandere i PostNord-ligaen avdeling 1 i 2017.

Raufosstroppen ser nå ut til å være tilnærmet skade og sykdomsfri inn mot helga. Papa Sow er muligens noe preget av håndballskaden fra tirsdag selv om rapportene forteller at det gikk bra. Noe usikkerhet knyttet til et par av gutta, bl.a Marcos Gondra.

Vi håper på godt oppmøte i Storhallen på lørdag. Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.02.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen