Velkommen til Sogndal!

Vi har kommet fram til den 28. serierunden i OBOS-ligaen, og sesongens nest siste hjemmekamp. Vi tar imot Sogndal på Nammo Stadion søndag kl. 18.00

Det er antagelig nå vi må sette inn støtet, om vi skal ha håp om å komme blant topp seks. I øyeblikket er det Sogndal som ligger på sjetteplassen, med KIL hakk i hæl. Vi er nå på 8.plass,  og bak oss jager Ull/Kisa og HamKam.

Sogndal har tatt seg meget godt inn etter en litt svak start denne sesongen, og det er et lag med god flyt som gjester Nammo Stadion på søndag.

Vår poengfangst har vært noe magrere etter ferien, og selv om vi har prestert  godt ute på banen, har vi slitt med å omsette sjanser til mål. Det må vi få orden på de siste tre kampene, vi må score mål om vi skal ha mulighet til å nå kvalikmålet.

Vi slo Sogndal 3-1 i det første oppgjøret i vår, og spilte en strålende match. Det er ingen umulighet at vi kan gjenta bedriften på søndag!

Rett etter kampen foretas trekningen i årets Billotteri med mange flotte premier i tillegg til den flotte VW T-Roc'n fra Møller Bil Gjøvik som er hovedpremien. Det selges lodd på Amfi Raufoss i helgen, og det vil også være muligheter til å sikre seg lodd på stadion søndag.

Vi håper å se deg på Nammo Stadion! Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: