Senket Sogndal

Raufossgutta tråkket til på Fosshaugane i kveld og kan trille over Filefjell med tre pinner i lomma, etter en aldeles strålende 3-1 seier over Sogndal.

Innledningsvis var det Sogndal som helt klart hadde føringen i kampen, og holdt et massivt press de første 20 minuttene. Men derfra tok Raufossgutta mer og mer tak, og etter halvtimen hadde kampen jevnet seg mer ut. Etter 37 minutter kommer Snorre Strand Nilsen fint fri på høyrekanten, legger en hard, men strøken ball inn i feltet. Der henger en tent Matias Belli i lufta, og smeller inn 0-1 med pannebrasken.

Noen minutter senere blir vi vitne til en ny "Snorre Strand Nilsen Spesial": han drar seg fri og innover i banen, dundrer avgårde et langskudd som skrur seg forbi Sogndals keeper. Og dermed 0-2. Gutta kunne gå i garderoben med masse selvtillit.

Etter pause er nok Sogndal noe usikre etter kalddusjen, men er farlig frampå ved flere anledninger uten å få uttelling. Vi vinner det meste av dueller, og Ole Kristian Lauvli ruvet bak en glitrende forsvarsfirer. For å toppe kvelden ble det endelig Mikkel Maigaards tur, han drar seg fri på 30 meter og fyrer av en suser forbi keeper og opp i motsatt kryss!

Gutta kontrollerte kampen videre, selv om Badou hos vertene fikk satt inn et trøstemål på tampen.

Fantastisk kamp av samtlige spillere på et hardtarbeidende og hurtig Raufosslag - og med gode innhopp av særlig Ikhsan Fandi på topp, som fikk tjue minutter i kveld.

Moro å se Raufoss-supportere på lekter'n i Sogndal også i kveld!

Det er litt tidlig å lese tabeller, men i øyeblikket ligger vi altså på 3.plass! Heia Raufoss!

Kampfakta: Sogndal - Raufoss Fotball  1-3 (0-2)

Scoringer: Matias Belli 37', Snorre Strand Nilsen 44' Mikkel Maigaard 73' Badou (Sogndal) 89'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Parfait Bizoza, Solo Owusu, Stian Simenstad, Emile Dadjo, Mikkel Maigaard Jakobsen, Matias Moldskred Belli (Edvard Race 82.), Ryan Doghman, Kristoffer Nessø (Martin Heiberg 91.), Anton Henningsson (Ikhsan Fandi 64.)

Gult kort: Emile Dadjo

Publisert: 28.04.2019