Velkommen hjem, Simen!

Simen Schjerve Giæver har signert en kontrakt ut 2018 med Raufoss Fotball.

Fotballsesongen nærmer seg kjapt og det har derfor vært viktig for Raufoss Fotball å gjøre unna spillerlogistikken rundt vårt herrelag. Nå har administrasjonen og trenerteamet fått kabalen til å gå opp. 

Nytt tilskudd i troppen er Simen Schjerve Giæver, en gutt vi kjenner svært godt til fra før. Simen er en allsidig spiller, som nå kommer fra et toårsopphold i Gjøvik-Lyn. I løpet av sine sesonger på Gjøvik, har han ifølge Norges Fotballforbunds egen statistikk spilt 35 kamper for A-laget. 

– Det føles både godt og riktig å være tilbake i moderklubben. Jeg ble smigret når jeg hørte Raufoss hadde kommet på banen. Jeg gleder meg til å slutte meg til gruppa, noe som for øvrig skjer allerede torsdag med tur til Fredrikstad og Sverige. Jeg er klar for å gå «all in», sier Giæver til RaufossFotball.no.

Før Simen reiste til Gjøvik foran 2016-sesongen, spilte han kamper både for senior- og rekruttlaget vårt. Slik sett vet vi fra før hva Simen står for og kan utrette på fotballbanen. 

Simen har tidligere vært innom både Ranheim og ungdomssystemet til Rosenborg. Det var før han kom til Raufoss før 2015-sesongen.

Vi ønsker Simen hjertelig velkommen tilbake og gleder oss til å se hva han kan få til. Simen reiser med troppen til Fredrikstad torsdag og videre til Sverige hvor Falkenbergs FF venter søndag.

Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: