U19 ut av NM etter straffer

Det sto 1-1 etter ordinær tid på Rolvsrud i kampen mellom Raufoss og Lørenskog. Det ble ingen flere mål i ekstraomgangene, så straffespark måtte til.

Kampen var jevnspilt, men Lørenskog tok ledelsen etter ca 30 minutter. Vår Adonis Sopa utlignet bare noen minutter senere. Noen gode sjanser bød seg for lagene, men det ble ikke flere nettkjenninger etter ordinær tid.

Når ingen av lagene maktet å score i ekstraomgangene, er det som kjent straffekonkurranse som skal avgjøre.

Keeper David Synstelien (bildet) innledet med tre redninger på rad i straffesparkkonkurransen, og scoret selv på en straffe. Men til tross for strålende opptakt, holdt det dessverre ikke helt inn for Raufossgutta i kveld.

Etter hele ni runder med straffer var det Lørenskog som gikk til 2. runde med 7-6.

Synd for Raufossgutta, men vi ønsker Lørenskog lykke til videre i NM!