U19 med surt tap

U19-gutta gikk på et surt tap 1-2 mot Kongsvinger i kveld. Gjestene ledet helt til det 85. spilleminutt, da skrudde Jørgen Ninive Pettersen (bildet) inn en corner i mål. Men KIL fikk straffe rett før slutt og stakk av med seier'n.

Gutta ville mye i kveld, men det løsnet ikke skikkelig selv om trøkket og viljen var stor. KIL var kompakte og gode bakover, og selv om de skapte lite, fikk de altså den uttellingen de trengte for å vinne. Våre gutter kjørte seg mye fast, og hadde heller ikke hellet med seg på avslutningene sine.

KIL scoret først 0-1 etter glipp i Raufossforsvaret etter 23 spilleminutter, og beholdt ledelsen til pause. Raufossgutta prøvde og prøvde utover i omgangen, og vi øynet et poeng da Jørgen Ninive Pettersen skrudde lekkert inn en corner i det 85. spileminutt. Helt på tampen idømmes imidlertid KIL straffe som de setter sikkert til side for David Synstelien i Raufossmålet. Med flere spillere ute med skader, ble det debut for to nye guttespillere i dag, nemlig Hynor Gashnjani og Isak Lier-Günes.

Det er ikke annet å gjøre enn å svelge det småsure tapet å rette blikket framover. På mandag møtes mange av de samme gutta igjen til 3. divisjon senior på Nammo Stadion.

Kampfakta: Raufoss U19 - Kongsvinger TF 1-2 (0-1)

Laget: David Synstelien, Eivind Frydenberg, Amund Møllerhagen, Tobias Andersen, Nima Heirati, Vaillance Nihorimbere, Jørgen Pettersen, Ola Nerødegård, Armin Besic, Adonis Sopa, Andreas Østerud.

Inn kom: Hynor Gashjani, Isak Lier Günes og Moa Al-Hamed

Publisert: 19.09.2019