U19 fikk med seg et poeng

David Synstelien og Raufossgutta fikk bare med seg et poeng fra Rolvsrud i kveld. Gutta ledet 1-0, men Lørenskog utlignet på overtid.

Tord Sagstuen Andersen scoret etter 17 minutters spill, og det var Raufossgutta som hadde trøkket og presset i kampen. Dog uten å sette flere mål. Hele fem minutter på overtid snapper Lørenskog ballen på egen banehalvdel og kjører en kontring som også resulterte i scoring. Surt og unødig poengtap for gutta i kveld altså.

Med fem kamper igjen å spille, ligger gutta på 2.plass to poeng bak Bærum som har en kamp mer spilt. Det er tøffe kamper igjen, mot flere av topplagene. Neste torsdag gjester Kongsvinger Nammo Stadion.

Men før det, de fleste av U19 spillerne skal en "liten svipptur" til Trøndelag i helgen, og spiller 3.divisjon senior på søndag mot Steinkjer.

Kampfakta: Lørenskog - Raufoss 1-1 (0-1)

Scoring: Andersen (17)  Lørenskog (90)

Laget: David Synstelien, Ola Nerødegård, Amund Møllerhagen, Vaillance Nihorimbere, Tobias Sagstuen Andersen, Hans Martin Werner, Tord Andersen, Jørgen Ninive Pettersen, Adonis Sopa, Andreas Østerud, Arian Murad.

Innbyttere: Sindre Røhr Dybdahl, Sander Odenrud, Nima Heirati, Moa Al-Hamed, Armin Besic, Eivind M. Frydenberg

Publisert: 12.09.2019