Tusen takk!

Midt under andre omgang i går reiste hallen seg opp igjen, til stor jubel! Siden kollapsen natt til onsdag har klubben sammen med mange gode hjelpere jobbet både natt og dag for å redde Storhallen.

Vi vet enda ikke årsaken til at Storhallen kollapset i løpet av tjue minutter onsdagsnatta. Vi kjenner heller ikke helt til omfanget av alle skadene, og hva de  massive innsatsene i dagene som har gått, og i tiden framover vil koste oss.

Men, Raufoss Storhall er nå oppe og står, det er det viktigste. Revner og flenger må tettes og sveises i første omgang, og vi vil få bedre oversikt over hva som skal til før vi kan ta Storhallen i bruk igjen. Vi presiserer at hallen fortsatt er stengt, og at det av sikkerhetsmessige årsaker er adgang forbudt inne i hallen inntil videre. 

Mange å takke

Vi har ikke den fulle oversikten over hvor mange som har hjulpet oss gjennom disse dagene, men støtten har vært og er uvurderlig for oss. Frivillige og lokale bedrifter har bistått klubben hele døgnet gjennom de siste dagene.

Raufoss beredskap og Raufoss Brannvesen var førsterespondere onsdag morgen, og gjorde en helt fantastisk jobb de første dagene. Entrepenør Odd Steinar Hansen AS med Boye i spissen, har som alltid vært en særdeles viktig støtte for oss, så også nå. Det har også Ramirent Gjøvik vært, sammen med Ekeri, Magne Sveen AS, Syljuåsen AS, Raufoss Tak og Blikk AS sammen med MyLift og Raufoss Elektro AS. Alle har i løpet av uka stilt mannskap, maskiner og utstyr til rådighet på kort varsel.

I tillegg har Reidar Beck & Sønn AS levert fyringsolje til alle døgnets tider, Nammo AS har levert diverse utstyr, Arnkværn AS har bistått med utsuging av snø, Isoteks Miljø AS har ytt konsulentbistand, Caverion har lånt ut utstyr, Hallmaker har levert duk, og Roy Birkelund Transport har utført diverse transportoppdrag. 

Vi hadde ikke klart dette uten gode samarbeidspartnere og medhjelpere fra egne rekker. Frivillige har stilt opp til alle døgnets tider, på dagtid med sjauing av utstyr, rydding og alle mulige ting, og på nattevakter for å kunne holde hallen under oppsikt. Vi vil også takke alle som har kommet innom oss med støtteerklæringer, det har varmet oss veldig. Engasjementet rundt Raufoss Fotball de siste dagene gjør at vi føler vi står enda nærmere hverandre etter en slik hendelse.

— Bent Dalby, daglig leder

Varmende initiativer

Supporterklubben 2830 Gul og Svart var tidlig ute med å gi økonomisk støtte til inntekt for gjenreisning av hallen. Allerede torsdag kom også initiativet fra Tore Pettersen og Tore Nestaker som etablerte en spontan innsamlingsaksjon via Vippstjenesten Spleis. I løpet av få dager, og i skrivende stund er imponerende 56.210 kroner samlet inn fra 217 givere. Ønsker du å bidra er tjenesten fortsatt aktiv i tiden som kommer.

Link til Spleis.no: Gjenreisning av Raufoss Storhall

Raufossfabrikken AS er en viktig støttespiller for oss med talentutvikling i klubben, og under kvalik-matchen i går kunngjorde de gjennom kontaktperson Tor Ole Karlsen at de gir 50.000 kroner til arbeidet med  å gjenreise Storhallen.

- Mange har bidratt, vi setter umåtelig stor pris på all innsats og gaver, og vi får ikke takket nok. Nå gjenstår arbeidet med å få etablert en trygg og sikker arena igjen. Det kommer til å bli mye reparasjonsarbeider den nærmeste tiden, men hallen bør være klar for drift igjen om noen uker. Raufoss Storhall betyr mye for mange små og store fotballspillere, og for topp og breddefotball i hele regionen vår, sier styreleder Roy Jakobsen til Raufossfotball.no

Tusen takk, alle sammen!

Annonse fra Obos-ligaen: