Tre på rad for U19

Adonis Sopa scoret ekte hat-trick i en sterk første omgang for Raufossgutta på Jessheim, de ledet 3-1 til pause. Gutta presterte noe mer ujevnt i 2. omgang, men solid 4-2 seier ble det! Målscorerne Adonis Sopa og Håvar Befring flankert av Hynor Gashnjani og Moa Al-Hamed (bildet)

Raufoss spilte en bra første omgang. Med god struktur og aggressivitet trykket de hjemmelaget bakover på banen. Med litt bedre valg på siste tredel ville vi tatt ledelsen tidlig i kampen. I stedet scoret Ull/Kisa på sin første avslutning da de headet en corner i tverrligger og ned. Dommeren mente ballen var over streken.

Da skrudde Raufoss opp tempoet og scorer to kjappe mål. Adonis Sopa ordnet både 1-1 og 2-1. Like før pause ble Håvar Befring felt, og Sopa scoret ekte hat-trick før pause med å sette straffen.

I andre omgang sank kvaliteten betraktelig. Ull/Kisa reduserte på et særdeles billig straffespark midtveis, men ti minutter før slutt løp Håvar Befring igjennom og økte til 4-2.

Raufoss U19 slo Vind 6-0 og Oppsal 3-1 i sine to første treningskamper. Neste søndag venter tøff motstand når Skeid er motstander på Skreia stadion 15.30.