Tre nye poeng!

Å møte Nybergsund/Trysil i høstsesongen er som regel noe helt annet enn på våren. Så det ble slett ingen rusletur i parken for Raufossgutta i dag, selv om vi vant en fortjent 3-1 seier. Simen Schjerve Giæver (bildet) scoret sitt første A-lagsmål og vårt første i dagens kamp.

Det var bra med sjanser innledningsvis i dagens kamp, og det var Simen Schjerve Giæver på høyrebacken som satte inn 1-0 etter et flott Raufossangrep i det 9. spilleminutt. Vi hadde mange store målsjanser utover i første omgang, men som ikke førte til nettkjenninger. Oskar Løken viste fint trøkk på kanten, og var nære på ved et par anledninger. Anton Henningsson fikk god "oppvartning" i Sundet-forsvaret, men var likevel et godt oppspillspunkt. Sundet var både dyktige og kjappe på overganger, og skapte mye - keeper Ole Kristian Lauvli og Raufossforsvaret hadde relativt mye å henge fingrene i. 1-0 sto seg til pause.

Etter pause ble det nok mer tydelig at Raufossgutta hadde litt mer kraft å gå på, selv om Sundet hang godt med. Mikkel Maigaard Jakobsen satte et frispark i mål etter 57. minutter, og Thomas Hildonen fikk endelig spille "Fly on the wings of love" fra speakerbua. Bare sju minutter senere tilfører Sundet mer spenning i oppgjøret når Semming Nygård løper inn 2-1.

Så blir det endelig Oskar Løken sin tur til å putte på til 3-1 i det 65. spilleminutt, og vi kunne puste lettere på tribunen. Fremdeles jobbet gutta til Jarl Andre Storbæk jevnt og trutt, og utfordret forsvaret vårt gjentatte ganger det siste kvarteret.

Christian Johnsens menn rodde imidlertid det hele i land, det er sterkt i en kamp der det er mye som ikke stemmer 100 % for Raufossgutta. Marius Alm fikk ca. tjue minutter på banen i dag, det er flott å ha "Moingen" tilbake etter et langt skadeavbrekk. Debut også for Thierry Dabove fra start i seriespillet, og Christer Johansen som også fikk sine første minutter.

Neste mandag venter Stabæk 2 på Nadderud. Heia Raufoss!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Nybersund/Trysil 3-1 (1-0)

Scoringer: Giæver 9', Jakobsen 57', Løken 65' (Sundet 62')

Laget: Ole Kristian Lauvli, Simen Schjerve Giæver, Kevin Jablinski, Edvard Race, Emile Dadjo, Solo Owusu (Marius Alm 70.), Matias Belli Moldskred, Mikkel Maigaard Jakobsen, Oskar Løken, Thierry Dabove (Christer Johansen 82.), Anton Henningsson (Ingo Kristjansson 70.)

Publisert: 12.08.2018