Tøft, men ikke umulig

Både Vilde Bokalrud og Maren Kraby Simenstad deppet etter 1-1 mot Fart 2, men veien mot en førsteplass ble bare bittelittegrann vanskeligere.

Med seier over Fart hadde vi tatt førsteplassen selv om Frigg henter hjem sju poeng på sine tre siste kamper. Nå er vi avhengige av at Oslo-laget taper minst en av de tre siste. Samtidig som vi selvfølgelig tar seks poeng på våre to siste, mot Vålerenga 2 borte og Høybråten/Stovner hjemme. Da ender vi på samme poengsum, men vi har åtte plussmål mer enn Oslo-laget. De roter vi i hvert fall ikke bort.

Det var noe nervøst over hjemmelaget i kveld, spesielt i den første omgangen. Pasningskvaliteten var dårlig og de offensive valgene like så. Det ble bare nesten. Nærmest scoring var vi på en dødball. Maren Kraby Simenstad sendte kula via Farts keeper og i tverrliggeren. Bakerst på banen hadde Selma Panengstuen god kontroll på det gjestene kom med.

Etter pause var det Fart som hadde en ball i tverrliggeren før de tok ledelsen på et godt skudd fra distanse.
Vi utlignet ved Mia Schjerve Giæver etter en strålende pasning servert av Thea Heimdahl Dahlen. Men selv om vi satte alle kluter til for å få et seiersmål så ville det seg ikke.

Jentene hang litt med hodet, men når de får summet seg så innser de at veien mot toppen ikke endret seg mye. Det kan vise seg at poenget mot Fart blir gull verdt.

Kommende søndag spiller vi borte mot Vålerenga 2. Så avslutter vi under flomlyset hjemme på Nammo Stadion onsdag om ei drøy uke mot Høybråten/Stovner. Dette blir trolig spennende helt inn.

Fakta:
Raufoss - Fart 2 1-1 (0-0)
Scoringer:
0-1 Camilla Bekkevold (68), 1-1 Mia Schjerve Giæver (83)
Raufoss: Selma Panengstuen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Sigrid Straumsheim Hoem, Sofia Berntsen, Vilde Bokalrud, Nora Dalby, Maren Frenning Johansen, Thea Dahlen, Oda Karoline Skogan, Mia Schjerve Giæver

Annonse fra Obos-ligaen: